İzmir’deki minik depremzedelere BBP sürprizi

Şubat ayında yaşanan Kahramanmaraş merkezli Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrası DSİ’nin Gümüldür’deki tesislerine getirilen 65 aileyi...

İzmir’deki minik depremzedelere BBP sürprizi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şubat ayında yaşanan Kahramanmaraş merkezli Türkiye’yi yasa boğan deprem sonrası DSİ’nin Gümüldür’deki tesislerine getirilen 65 aileyi ziyaret eden BBP İzmir 1. bölge 1. sıra milletvekili adayı Erdem Öksüz, ziyaretine çocuklarla başladı. Diğer adayların ve partililerin de eşlik ettiği ziyarette Öksüz ve BBP’liler kampta kalan çocuklarla sohbet ederek oyuncak hediye etti.

Haber

Miniklerin yoğun ilgisine uğrayan BBP’li Erdem Öksüz, minik depremzedelerle vakit geçirdi. Kamp yetkililerinden bilgi alan Öksüz, aileleri de ziyaret ederek bol bol sohbet etti. Depremzede ailelerin sofrasına davet ettiği Erdem Öksüz, “Ülkemiz gerçekten büyük bir facia atlattı. Biz de il teşkilatı olarak 2. gün iki ayrı yardım tırı çıkardık. Acımız büyük, yaraları devletimizin desteğiyle sarılan depremzede kardeşlerimizi ziyaret ettik. Durumlarını, bir ihtiyaçları var mı diye hallerini hatırlarını sorduk. Gerçekten de çocuklarımız başta olmak üzere tüm depremzede ailelerimizin dört 4’lük bakıldığını gördük. Başta bu organizasyona imza atan ilçe milli eğitim müdürümüz ile DSİ’nin kamp sorumlusu müdürümüze çok teşekkür ederim. Devletin şefkatini yansıtan böyle çalışmalar bizi inanılmaz mutlu etti.” İfadeleri ile konuştu.

Yemek sonrası depremzedelerin çay davetini de geri çevirmeyen BBP İzmir milletvekili adayı Erdem Öksüz, depremzede miniklerin sazları ile verdikleri mini konserden de etkilendiğini belirterek en kısa süre içinde yine ziyarete geleceğinin sözünü verdi.

(M.T.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme