• Haberler
  • Spor
  • İzmir’den bir Avrupa Şampiyonu daha çıktı

İzmir’den bir Avrupa Şampiyonu daha çıktı

EMR Windsurf ve Yelken Kulübü sporcuları, Garda İtalya'da düzenlenen Techno 293 Avrupa Şampiyonası'nda rüzgar gibi esti....

İzmir’den bir Avrupa Şampiyonu daha çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

EMR Windsurf ve Yelken Kulübü sporcuları, Garda İtalya’da düzenlenen Techno 293 Avrupa Şampiyonası’nda rüzgar gibi esti. Dünyanın birçok ülkesinden toplamda 225 sporcunun katıldığı şampiyonada, Türkiye’yi 24 milli takım sporcusu temsil etti.

İZMİR’İN GURURU OLDU

İzmir merkezli EMR Windsurf ve Yelken Spor Kulübü, 2023 Techno 293 Avrupa Şampiyonası’na iki sporcusuyla katılarak büyük başarı elde etti. U13 Kızlar Kategorisi’nde yarışan kulüp sporcusu Parla Kabasakal, Avrupa Şampiyonu olarak İzmir’e gurur yaşattı. Ayrıca, 9 ülkeden 38 sporcunun yarıştığı Techno 293 U15 Kızlar Kategorisi’nde kulüp sporcusu Ela Baskak 12. sırada yer aldı.

Haber

“YENİ BAŞARILARA YELKEN AÇACAĞIZ”

EMR Windsurf ve Yelken Kulübü Başkanı Kadri Özkan, sporcularının başarıya odaklandığını belirterek, “Hiç şüphem yok ki Türkiye’ye daha büyük şampiyonluklar getireceğiz. Parla’yı, Ela’yı ve bizi gururlandıran tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Kulüp Antrenörü Emirşah Polat da, “Sporcularımız Türkiye ve dünya genelinde elde ettikleri büyük başarılarla bizleri gururlandırıyor. Sporcularımız ve aileleriyle yürüttüğümüz güzel işbirliği sayesinde yeni başarılara koşmaya devam edeceğiz. Emek veren herkesi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ 

(E.S.)

Bakmadan Geçme