• Haberler
  • Eğitim
  • İzmir’den afet bölgesine ‘El Ele Bilim’ yolculuğu

İzmir’den afet bölgesine ‘El Ele Bilim’ yolculuğu

Proje yöneticiliğini Seyran Yozgatlı ve Cumali Ögel yaptı. 26-27-28 Nisan tarihlerinde düzenlenen  projeye yaklaşık 3 bin...

İzmir’den afet bölgesine ‘El Ele Bilim’ yolculuğu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Proje yöneticiliğini Seyran Yozgatlı ve Cumali Ögel yaptı. 26-27-28 Nisan tarihlerinde düzenlenen  projeye yaklaşık 3 bin öğrenci katıldı. Depremden en çok etkilenen okulların öğrencileri projenin gerçekleştirildiği alana servis araçlarıyla getirildi. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde tüm öğrencilere yönelik olan etkinliklerde ayrıca özel gereksinimli öğrenciler içinde atölyeler yer aldı.

Haber

Kahramanmaraş Avşar Çadır Kentinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden gönüllü öğretmen, idareci ve Ar-GE personelleri ile 25’ten fazla atölyede çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.  Proje kapsamında Modüler Robot Atölyesi, Planetaryum ile Uzay Atölyesi, Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi, Move and Freeze Atölyesi, Kimya Atölyesi, Biyolojik Çeşitliliği Gözlemliyorum Atölyesi, Titreşimin Gücü Atölyesi, Seramik ve Ebru Sanatı Atölyesi, Sosis balonla Yaratıcı Drama, Anadolu Masalları Atölyesi gibi bir çok alanda atölyeler yapılarak öğrencilerin bilimsel ve teknolojiye merakı artmış aynı zamanda depremin yıkıcı psikolojik etkilerinden uzaklaşmasına katkı sağlandı.

Haber

Ayrıca şişme oyun parkları kurularak öğrenciler için eğlenceli bir şenlik düzenlendi. Proje yöneticiliğini yapan Seyran Yozgatlı ve Cumali Ögel, bu etkinliğin gerçekleşmesinde büyük rol oynadılar ve büyük takdir kazandılar.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme