• Haberler
  • İzmir
  • İzmir’in en önemli liselerinden birinde çarpıcı iddia!

İzmir’in en önemli liselerinden birinde çarpıcı iddia!

İzmir Atatürk Lisesi’nde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte söz konusu okulda yatılı kalan öğrencilere verilen...

İzmir Atatürk Lisesi’nde 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte söz konusu okulda yatılı kalan öğrencilere verilen sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemekleriyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Okulda verilen yemeklerin her öğünde aynı olduğunu iddia edildi.

Bu durum Ekşi Sözlük platformunda öğrenciler ve velilerin yazdıkları içeriklerle gündeme taşındı.

Söz konusu içeriklerden bir tanesi ise şu şekilde: 

“2023-2024 eğitim öğretim yılı başladığında okulun öğrencilerini ve velilerini dumura uğratan olay. çocuklar ilk gün makarna ve çorbayla karşılandı. akşama yine aynısı. sonraki günler ve öğünler de hep aynı devam etti. arada bir öğün kuru fasulye, bir öğün de nohut verdiler. Kızım da bu yıl yatılı olarak hazırlık sınıfında okumaya başladığı için olan biteni yakından takip edebiliyorum. Sabah kahvaltısı içler acısı. Çocuklar okul açıldığı günden bu yana etli yemek nedir görmedi. dün mantı çıkmış, kızım telefonu açmış bana coşkuyla anlatıyor. ‘Kızım içini açıp baktın mı, et var mıydı?’ diye sordum. Su yemeklerin fotoğraflarını görünce ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız umarım.”

Haber

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme