• Haberler
  • Gündem
  • İzmir’in futbolcu kızları turnuvada dostluk ve sportmenlik rüzgarı estirdi

İzmir’in futbolcu kızları turnuvada dostluk ve sportmenlik rüzgarı estirdi

Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı'nda oynanan 27 maçta, U13 klasmanında 9 ve U15 klasmanında 12 takım...

Dr. Behçet Uz Rekreasyon Alanı’nda oynanan 27 maçta, U13 klasmanında 9 ve U15 klasmanında 12 takım mücadele etti.

Turnuva, rekabet dolu anlarla ve renkli görüntülerle sona erdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay ve İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Efkan Muhtar, sporcuları tebrik ederek başarılı takımlara kupalarını verdi.

SPOR VE DOSTLUK İÇ İÇE

Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak kentte spor yapma kültürünü yaygınlaştırmak ve sporcu yetiştirmek için önemli çalışmalar yaptıklarını vurguladı. “Kız çocuklarımızı spora teşvik etmek amacıyla düzenlediğimiz kız futbol ligimizi büyük bir coşkuyla tamamladık. Velilerimiz de turnuva boyunca çocuklarına ve takımlara destek vererek bu heyecana ortak oldu. Turnuvaya katılan tüm sporcuları yürekten kutluyorum. Her birine spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

GENÇ SPORCULARA TEŞVİK

Müsabakalar boyunca genç sporcular, sportmenliği öne çıkararak oynadı. Turnuvanın amacı, sporun birleştiriciliği ve sağlıklı yaşamın önemini vurgulamak ve yeni sporcular yetiştirmek olarak belirlendi. Turnuva, tüm takımların dostluk içinde kucaklaşmasıyla sona erdi.

ALİ ÖZKAYA  

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme