İzmir’in Seçil Erzan’ı adliyeye sevk edildi

İzmir'de nitelikli dolandırıcılık ve zimmet soruşturması kapsamında gözaltına alınan bir bankanın şube müdürü adliyeye sevk edildi....

İzmir’de nitelikli dolandırıcılık ve zimmet soruşturması kapsamında gözaltına alınan bir bankanın şube müdürü adliyeye sevk edildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, iki iş insanı ve Karşıyaka Spor Kulübü’nün üç yöneticisinin dolandırıldığı şikayeti üzerine soruşturma başlattı.

Soruşturma çerçevesinde, Mali Suçlarla Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele Şubeleri ekipleri tarafından gözaltına alınan Hatice Özalp, yüksek güvenlikli psikiyatri kliniğindeki tedavisinin ardından emniyetteki işlemleri tamamlayarak sağlık kontrolünden geçti. Ardından adliyeye sevk edildi.

Haber

OLAY?

Operasyon, özel bir bankanın Bornova şube müdürü Hatice Özalp ve Karşıyaka’daki bir döviz bürosu sahibi S.Ç. hakkında verilen gözaltı kararıyla gerçekleştirildi. S.Ç., tutuklanırken, Hatice Özalp hastaneye başvurmuş ve tedavisine başlanmıştı.

Özalp’in, mağdurlardan yüksek kar vaadiyle topladığı parayı döviz bürosuna aktardığı ve toplamda 10 kişiyi yaklaşık 300 milyon lira dolandırdığı iddia edildi.

LEYLA BİLGİ

 

 

Bakmadan Geçme