• Haberler
  • İzmir
  • İzmir’in sembolik merdivenleri LÖSEV turuncusuna boyandı

İzmir’in sembolik merdivenleri LÖSEV turuncusuna boyandı

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, İzmir Konak’ta anlamlı bir etkinliğe...

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, İzmir Konak’ta anlamlı bir etkinliğe imza attı. LÖSEV gönüllüleri, gençleri ve çocukları tarafından Kırkmerdivenler löseminin rengi turuncuya boyandı.

Konak Belediyesi’nin iş birliği ile LÖSEV tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Kırkmerdiven olarak bilinen sembolik merdivenler, LÖSEV gönüllüleri, gençleri ve çocukları tarafından turuncuya büründü. Bu görsel dönüşüm ile lösemi konusunda toplumsal bilinçlenmeye katkı sağlamak amaçlanıyor.

Söz konusu merdivenler bölge sakinleri ve ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Herkes, LÖSEV’in lösemi mücadelesine destek olmak amacıyla merdivenlerin önünde fotoğraf çektirerek etkinliğe katılım sağladı.

Haber

“MÜCADELEMİZE DESTEK VERİN” 

LÖSEV’in İzmir Halkla İlişkiler Koordinatörü Gamze Berçin Edirne, “Bu coşkulu etkinlik, lösemiyle mücadelede toplumsal destek ve farkındalığın ne kadar büyük bir güç olduğunu gösteriyor. Siz de bu anlamlı anılarınızı sosyal medyada @losev1998’i etiketleyip, paylaşarak LÖSEV’in çabalarını ve lösemiye karşı verdiğimiz bu önemli mücadeleyi duyurabilirsiniz! Bu güzel çalışmaya Konak İlçesi’nde ev sahipliği yapan belediyemize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme