İzmirli minikler anneler gününde mutfağa girdi

Kırçiçeği, Anneler Günü’nde minik misafirlerini ağırlayarak onlara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Etkinlik kapsamında Kırçiçeği şefleri, çocuklara...

İzmirli minikler anneler gününde mutfağa girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kırçiçeği, Anneler Günü’nde minik misafirlerini ağırlayarak onlara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Etkinlik kapsamında Kırçiçeği şefleri, çocuklara tahinli pide yapmanın inceliklerini öğretti. Minikler önlüklerini giyip oklavalarını eline alarak annelerine sürpriz yapmanın keyfini çıkardı.

Haber

Anneler de çocuklarının emekleri ve yaptıkları lezzetli pidelerin tadını çıkararak mutlu anlar yaşadılar. Etkinlik, “Minik minik ellerden, annelere özel, kocaman kocaman lezzetler” sloganıyla gerçekleştirildi. Selda Değirmenci gibi bir katılımcı da, “Anneler Günü’nde bana en güzel hediye çocuğumun kendisi. Hepsinin ellerine sağlık” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Haber

Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad Bağış da, minik misafirlerin Kırçiçeği mutfağında hem eğlenceli hem de lezzetli anlar yaşadıklarını ifade ederek, “Bu sayede biz de geleneksel lezzetleri nesilden nesile aktarıyoruz” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme