İZSU daire başkanı PKK sempatizanı iddiası

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, İZSU Daire Başkanı Adem Kurtar'ın geçmiş yıllarda terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik yaptığı destek paylaşımlarını yayımladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde sular durulmuyor.

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, sosyal medya hesabından İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU'da daire başkanlığı yapan Adem Kurtar'a yönelik önemli iddialarda bulundu.

Adem Kurtar'ın terör örgütü PKK/YPG sempatizanı olduğu ve sicilinde yasa dışı örgüt üyeliği bulunduğunu iddia eden Naşit Birgüvi, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Dağ kadrosundan belediye kadrosuna

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Strateji Daire Başkanı Adem Kurtar'ın paylaşımları ektedir. C-HDP’nin bölücü örgüt kontenjanı ile @izmirbld ’ye sızan bu devlet düşmanının İzmirli’nin vergisi ile maaş alıp karnını doyurmasını istemiyoruz. Sicilinde yasa dışı örgüt üyeliği de bulunan bu haini ivedilikle görevden alın @drcemiltugay

Savcılarımızı ve mülkiye müfettişlerimizi de göreve çağırıyorum"

Naşit Birgüvi, paylaşımın altına Adem Kurtar'ın geçmişte terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik yaptığını iddia ettiği paylaşımların ekran görüntülerini de ekledi.

İşte o paylaşımlar:

İZSU daire başkanı PKK sempatizanı iddiası 

İZSU daire başkanı PKK sempatizanı iddiası

Adem Kurtar'ın geçtiğimiz haziran ayında da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay tarafından göreve getirildiği iddia edildi.

Bakmadan Geçme