• Haberler
  • İzmir
  • İZSU, Narlıdere’de altyapıyı yeniden çalışıyor

İZSU, Narlıdere’de altyapıyı yeniden çalışıyor

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ve...

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ve beraberindeki ekip ile bir araya geldi. Başkan Uzun ve Erdoğan, Sahilevleri’nde İZSU tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Dere yataklarının ıslahı ve aşırı yağışlara karşı alınacak tedbirler gibi konular üzerinde görüş alışverişinde bulundu.

Haber

Narlıdere’de Uyum ve İşbirliği İçinde Çalışıyoruz

Başkan Erman Uzun, ilçenin altyapısını güçlendirmek ve çevre sağlığını korumak amacıyla tüm kurumlarla işbirliği içinde olduklarını vurgulayarak şunları söyledi: “Özellikle kış aylarında artan yağışlar, zaman zaman vatandaşlarımızın şikayetlerine neden olabiliyor. İZSU ile yaptığımız toplantıda, komşularımızın taleplerini ele aldık ve çözüm için adımlar attık. İZSU, yaklaşık 4,5 milyon İzmirli’ye hizmet veren önemli bir kurum. Narlıdere’mizde de etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. İzmir Büyükşehir Belediyemizin tüm birimleri ile uyum içinde çalışıyoruz. İZSU Genel Müdürümüz Gürkan Erdoğan ve ekibine, Narlıdere’mizde yaptıkları çalışmalar için komşularımız adına teşekkür ediyoruz.”

Narlıdere’de altyapı çalışmalarının sürdürülebilirlik ve çevre dostu bir anlayışla yönetildiğini belirten Başkan Uzun, ilçenin geleceği için yapılan bu çalışmaların önemine dikkat çekti.

DENİZHAN GÜZEL

Bakmadan Geçme