İZTO fuar desteğini arttırdı

İzmir Ticaret Odası, yurtiçi fuarlara ziyaret organizasyonlarında üyelerine sağladığı ulaşım desteğini 6 bin liradan 8 bin liraya yükseltti

Üyelerinin yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılımını ve ziyaretini teşvik etmek amacıyla farklı destekler veren İzmir Ticaret Odası, piyasa koşullarına göre bu destekleri arttırıyor. Son olarak yurtiçi fuar ziyaret organizasyonları için verilen ulaşım desteği arttırıldı. 

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Oda olarak Fuar Destekleri Programı’ndaki destek tutarlarımızı üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda güncellemeye devam ediyoruz. Yurtiçi fuar ziyaret organizasyonlarımızda kişi başı uçakla gidiş dönüş uçak bileti bedeli desteğini 6 bin liradan 8 bin liraya artırdık. Eylül ayı boyuna 9 yurtiçi fuar ve 3 yurtdışı fuar olmak üzere toplamda 12 fuara üyelerimizle birlikte katıldık” dedi.

YURTDIŞI FUARLAR DA YAKIN TAKİBİMİZDE

Yurtiçi fuarlar kadar yurtdışı fuarları da yakın takipte tuttuklarını ve heyet olarak ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Özgener, “Los Angeles kentinde düzenlenen Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı’na, Amerika Birleşik Devletleri Ticaret Müsteşarlığı iş birliğinde ziyaret organizasyonu gerçekleştirdik. Heyetimiz, fuarda gerçekleştirdiği firma görüşmeleri dışında dünya genelinde ve Amerika Birleşik Devletleri’nin en önemli enerji kuruluşları olan “Solar Energy Industries Association” ve “Smart Electric Power Alliance” yöneticileri ile bir araya geldi. Görüşmede kendilerine Wenergy  İzmir Temiz Enerji Teknolojileri Fuarımız ve fuar kapsamında gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmalar aktarıldı. Kuruluş temsilcilerini Mayıs ayındaki fuar ve fuarda düzenlenecek konferanslara ana konuşmacı olarak davet ettik. Davetimizi olumlu karşılayarak, memnuniyetle geleceklerini ifade ettiler” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme