Jolie ve Pitt'in oğlu yoğun bakımdan çıktı

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 20 yaşındaki oğlu Pax, bisiklet kazasının ardından yoğun bakımdan çıktı.

Oyuncu Angelina Jolie ile Brad Pitt'in oğlu Pax, birkaç gün önce bisikletle kaza geçirmiş, hastanelik olmuştu. Ünlü çiftin oğullarından haber geldi. People'a konuşan kaynak, "Pax, yoğun bakımdan çıktı. Karmaşık bir travma geçirdi ve şimdi uzun bir iyileşme ve fizik tedavi yolculuğuna başlıyor" dedi.

Angeline Jolie ile Brad Pitt, 2016 yılında ayrılık kararı almış ve ikilinin çekişmeli boşanma süreci 2019'da resmiyete kavuşmuştu. Çiftin 20 yaşındaki oğlu Pax'ın birkaç gün önce Los Angeles'ta elektrikli bisiklet sürerken bir arabanın arkasına çarparak, hastaneye kaldırılmıştı.

TRAFİK SAATLERİNDE KASK TAKMADAN ÇIKTI 

Baş ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan gencin, kaza anında kask takmadığı belirtildi. Diğer kardeşleri gibi ünlü babasından ayrı yaşayan Pax'in, Los Feliz Bulvarı'nda arabasıyla giderken, yoğun trafik saatlerinde genellikle kalabalık olan caddeye çıktığı bildirildi.
TMZ'ye konuşan kaynaklar, Pax'ın hastaneye kaldırılmasının ardından durumunun stabil olduğunu söylemişti. 20 yaşındaki Pax, yoğun bakımdan çıktı.

İYİLEŞME UZUN SÜRECEK

People'a konuşan kaynak, "Pax, yoğun bakımdan çıktı. Karmaşık bir travma geçirdi ve şimdi uzun bir iyileşme ve fizik tedavi yolculuğuna başlıyor" dedi. Kaynak, Angelina Jolie'nin oğlunun yanında olduğu ve kardeşlerinin de Pax'i yalnız bırakmadığını ifade etti.

KARDEŞLERİ YANLIZ BIRAKMADI 

Jolie'nin Brad Pitt ile evliliğinden Shiloh, Knox ve Vivienne adında üç çocuğu var. Oyuncu, en büyük çocuğu Maddox'u Kamboçya'dan evlat edindi. Oyuncunun kızı Zahara Etiyopyalı, Pax ise Vietnamlı.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme