• Haberler
  • İzmir
  • Kadifekale’de Mahalle Bostanları yeni sahiplerine geçti

Kadifekale’de Mahalle Bostanları yeni sahiplerine geçti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer  Konak’ın Birinci Kadriye Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi....

Kadifekale’de Mahalle Bostanları yeni sahiplerine geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer  Konak’ın Birinci Kadriye Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Öte yandan  Kadifekale’de kurduğu mahalle bostanı için 52 hak sahibi arasında kura çekimi törenine katıldı. Kura çekimi sonunda yaz sebzelerinin ekim ve dikimi için  Emel Acar, 44. parselde hak sahibi oldu. Kurada ismi çıkan hak sahipleri bir yıl boyunca kendi parselinde üretim yapabilecek.

Her yıl proje daha da iyileşecek

Kadınlarla sohbet eden Başkan Tunç Soyer, mahalle bostanı konusunda farklı çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Bu yıl yeni bir şey daha ilave ediyoruz. Ürettiklerinizi siz tüketiyorsunuz. Ama satmak isterseniz biz satın alacağız. Aile ekonomisine belki bir katkımız olur diye düşünüyoruz. Her ne üretirseniz, onu kendi mutfağınızda değerlendirebilirsiniz. Bu memlekette üretmek, aile ekonomisine katkı verebilmek çok kıymetli. Bu kararı verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

1. Kadriye Mahallesi Muhtarı Hamdin Alpboğa da Başkan Soyer’e verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Tunç Soyer, Buca’da Fırat Fidanlığı’nda süren çalışmaları da inceledi. Ardından Buca Mustafa Kemal ve İnönü mahallelerinde verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla da buluşan Soyer, talepleri dinledi.

Hasan DEMİR

Bakmadan Geçme