• Haberler
  • Genel
  • Kadın cinayetleri durdurak bilmiyor! 3 kadın daha katledildi

Kadın cinayetleri durdurak bilmiyor! 3 kadın daha katledildi

Son bir günde Gaziantep, Ankara ve Mersin'de peş peşe 3 kadın cinayeti haberi geldi. Mersin'de polisin...

Son bir günde Gaziantep, Ankara ve Mersin’de peş peşe 3 kadın cinayeti haberi geldi. Mersin’de polisin durduğu bir motosiklet sürücüsünden şüphelenmesi üzerine cinayet ortaya çıktı. Ankara’da Hasan Şimşek, eşi Esma Şimşek ve evde bulunan A.H.’yi bıçakla öldürdükten sonra kendini doğal gaz borusuna asarak yaşamına son verdi. Gaziantep’te ise çöp konteynerinde bıçaklanarak öldürülmüş bir kadının cesedi bulundu

Mersin’de edinilen bilgiye göre, Toroslar ilçesi Korukent Mahallesi’nde devriye görevi yapan polis ekipleri, şüphelendikleri motosikletin sürücüsü A.Y’yi (20) durdurdu. Motosiklette içinde para olan parçalanmış çelik kasa taşındığını gören ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen A.Y, ifadesinde, kasanın Yenişehir ilçesi İnönü Mahallesi’ndeki bir apartman dairesinden alındığını söyledi.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Adrese giden polis, kapının açılmaması üzerine 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekibinden destek istedi. Çilingir yardımıyla eve giren ekipler, Şule Özlem Ural’ın (40) cansız bedeniyle karşılaştı. Sağlık ekibinin incelemesinde boğulduğu belirlenen Ural’ın cenazesi, morgdaki işlemlerin ardından Afetevler Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

ANKARA –  EŞİNİ VE YANINDAKİ ERKEĞİ ÖLDÜRÜP YAŞAMINA SON VERDİ

Olay, saat 15.00 sıralarında Sincan ilçesi Malazgirt Mahallesi’nde Şimşek çiftinin evinde meydana geldi. Hasan Şimşek, iddiaya göre eve geldiğinde eşi Esma Şimşek ile yasak yaşadığı iddia edilen A.H.’yi birlikte yakaladı. Hasan Şimşek, mutfaktan aldığı bıçakla eşi ve A.H.’ye saldırdı. Yaşanan arbede sırasında Esma Şimşek ve A.H. aldıkları bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığılırken, Hasan Şimşek ise kendisini doğal gaz borusuna asarak yaşamına son verdi.

GAZİANTEP- KONTEYNERDE KADIN CESEDİ BULUNDU

Merkez Şehitkamil ilçesi Eski Dülük Caddesi’ndeki çöp konteynerinde ceset olduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Cesedin 25 yaşlarındaki kadına ait olduğu tespit edildi. Vücudunda bıçak darbesi olduğu belirtilen cesetle ilgili kimlik belirleme çalışması başlatıldı. Bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceleyen ekipler, çöp konteynerine yaklaşık 30 metre mesafedeki evde inceleme başlattı.

HABER MERKEZİ 

 

Bakmadan Geçme