• Haberler
  • Gündem
  • Kadına şiddete karşı Vestel ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nden iş birliği

Kadına şiddete karşı Vestel ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nden iş birliği

Toplumsal cinsiyet eşitliği ilkesi ile birlikte kadın istihdamını güçlendiren uygulamalara imza atan ve kadın sporcuları destekleyen...

Kadına şiddete karşı Vestel ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nden iş birliği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Toplumsal cinsiyet eşitliği ilkesi ile birlikte kadın istihdamını güçlendiren uygulamalara imza atan ve kadın sporcuları destekleyen Vestel, kadın çalışanlarının güvenliği konusunda da önemli bir iş birliğine imza attı. Vestel bu kapsamda, insan kaynakları departmanı önderliğinde KADES uygulaması hakkında kadın çalışanlarını SMS ile bilgilendirdi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de bu tanıtımda bulundu. 

 

“Kadına El Kalkamaz” broşürleri ile destek 

 

Avrupa’nın en büyük fabrikalarından biri olan Vestel City’de gerçekleşen KADES tanıtımında fabrika çalışanları ‘KADINA EL KALKAMAZ’ broşürleriyle destek verdi. Erkek çalışanların da bilgilendirildiği bu toplantıda KADES uygulaması detaylı bir şekilde anlatıldı. 

 

Kadınların acil durumlarda yardım çağırmalarını sağlayan KADES uygulaması, akıllı telefonlara indirilebiliyor. Uygulamada yer alan acil butonuna basılması halinde, polis ekiplerine anında konum bilgisi gönderilip kadının yardıma ihtiyacı olduğunu bildiriliyor. 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme