• Haberler
  • Yaşam
  • Kahve falında ahtapot görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında ahtapot görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında ahtapot görmek, fal sahibinin ufak tefek şeyleri kafasına takmaması gerektiği ve sabır ederse çok...

Kahve falında ahtapot görmek, fal sahibinin ufak tefek şeyleri kafasına takmaması gerektiği ve sabır ederse çok başarılı olacağı anlamına gelir.

FALDA AHTAPOT GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Yeni biri ile tanışarak, yeni bir ilişkiye başlayacağınız anlamına gelmektedir. Bu kişi ile bir arkadaş ortamında tanışıp, hemen kaynaşacaksınız. Sohbet etmekten çok keyif alacak, sanki yıllardır tanıyormuşsunuz gibi hisse kapılacaksınız. Kısa sürede sevgili olacak, uzun soluklu bir ilişki yaşayacaksınız. Kısa zaman içinde ciddi olmayan bir rahatsızlık geçirerek hastanede kısa süreli kalmışsınız. Hastane koridorunda bir kişi ile karşılaşmış, ondan çok etkilenmişsiniz. Taburcu olmadan numarasını almak için uğraşsanız da tekrar karşılaşmak nasip olmamış. Yakın zamanda bu kişi ile karşılaşacak, resmen büyüleneceksiniz. Hiç vakit kaybetmeden numarasını alacak ve görüşmek istediğinizi söyleyeceksiniz. Duygularınızın karşılıklı olması ile kısa zaman içinde sevgili olacak, güzel bir ilişki yaşayacaksınız.

Annenize karşı fazla asi davranıyor, onu kırıyorsunuz. İstiyorsunuz ki hayatınızdaki her şey sizin istekleriniz doğrultusunda şekillensin. Yakın zamanda size yakın olan biri ile konuşarak bu durumu aşacaksınız. Başlarda hak vermeyen siz, annenize daha çok anlayış göstererek, ona daha fazla vakit ayıracaksınız. Ailede bir takım taşların yerine oturacağı ve birbirinizi daha iyi anlayacağınız döneme gireceksiniz. Yakın bir arkadaşınızdan yediğiniz bir kazığın aslında sizin için iyiye dönük olduğunu anlayacaksınız. Size kötülük yapmak isterken aslında sizin önünüzü açmış. Bunu fark etmeniz biraz zaman alsa da, fark ettiğiniz andan itibaren hayatınızda bir takım değişiklikler yapacaksınız. Daha iyi bir yerde daha iyi şartlarda oturacağınız bir eve taşınacak, size kötüyü hatırlatmayacak yerlerde bulunmaktan kaçınacaksınız.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme