• Haberler
  • Yaşam
  • Kahve falında ayna görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında ayna görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında ayna görmek, fal sahibinin uzun süredir yaşadığı ve bir türlü anlam veremediği ruhsal bunalımın...

Kahve falında ayna görmek, fal sahibinin uzun süredir yaşadığı ve bir türlü anlam veremediği ruhsal bunalımın tez vakitte çözüme kavuşarak rahatlayacağı anlamına gelir.

FALDA AYNA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Yakın arkadaşlarınızdan biri size olan duygularını açığa çıkaracak. Bu kişi ile çok samimisiniz, onu çok iyi tanıyor neleri sevip neleri sevmediğini çok iyi biliyorsunuz. Aslında bu kişinin hayatınızda olmasını sizde içten içe istiyorsunuz ama çevrenizdekiler yadırgar diye korkuyorsunuz. Korkmayın, bu ilk arkadaşlıktan aşka dönüşen ilişki olmayacak. Yakın tanıdığınız bu kişi ile yaşayacağınız aşk, başlayacağınız ilişki size çok iyi gelecek. Karşılıklı ortak noktalarda buluşacak, her anlamda birbirinizi tamamlayacaksınız. Kısa zaman içerisinde güzel bir davet ile nişanlanacağınız anlamına gelmektedir. Sevgilinizin sizden ayrı kalmak artık canına tak etmiş olacak ki, size evlenme teklifi edip ardından hemen nişan için harekete geçecek. Yapacağınız bir davet ile nişanlanacak, evlenmek için fazla beklemeden nikah tarihini belirleyeceksiniz.

Kısa zaman içinde anneniz ile bir yere gezmeye gideceksiniz. Annenizle yaşıyorsunuz ve anneniz biraz kafasında kuran biri. Her söylediğinizi farklı anlıyor ve alınıyor. Sizde konuşmak yerine susmayı tercih ediyorsunuz. Ama gideceğiniz bu yerde artık her şeyi açık açık konuşacak aslında alınmasını gerektiren hiç bir şeyin olmadığını ona anlatacaksınız. Annenizi rahatlatırken sizin de bu yanlış anlaşılmalar yüzünden omzunuzda ağırlık olan yükü omuzlarınızdan atacaksınız. Evinize dönerken bir hayli hafiflemiş ve sorunların çözülmesinin verdiği rahatlık ile çok mutlu olacaksınız. Dostlarınız ile tatile gideceğiniz anlamına gelmektedir. Hayaliniz olan kız kıza tatil planını nihayet hayata geçirme vaktiniz gelmiş. Hemen bavul hazırlamaya başlasanız iyi olur. Hangi kıyafetimi alsam diye gardırop başında çok vakit geçireceğiniz için aman geç kalmayın. Çok eğleneceğiniz, dostlarınız ile daha yakın ilişkiler kuracağınız, asla unutamayacağınız bir tatil sizi bekliyor. Bunun keyfini çıkartın.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme