• Haberler
  • Yaşam
  • Kahve falında bardak görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında bardak görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında bardak görmek, fal sahibinin kafasındaki büyük bir soru işaretinin cevabını bulacağı ve yaşanılan sıkıntıların...

Kahve falında bardak görmek, fal sahibinin kafasındaki büyük bir soru işaretinin cevabını bulacağı ve yaşanılan sıkıntıların çözüme kavuşarak rahatlayacağı anlamına gelir.

FALDA BARDAK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Genellikle iki yüzlü kişilere işaret etmektedir. Etrafınızda laf taşıyan veya arkanızdan konuşan birileri olabilir. Özellikle aşk hayatınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerektiğine yorumlanabilir. Eşiniz ya da sevgilinizin arkanızdan iş çevirmesi anlamında da yorumlanabilen bu sembol her zaman kötü bir anlam taşımamaktadır. Sizin için hazırlanmakta olan bir sürprizin habercisi de olabilir. Fakat yine de uyanık olmanızda fayda vardır. Etrafınızda olup biten şeyleri özellikle bu dönemde biraz daha fazla gözlemlemeye dikkat etmelisiniz. İlişkinizde özellikle bu dönemde ara ara iniş çıkışlarınız olsa da bu durumların kesinlikle ilişkinizi olumsuz etkilemesine izin vermemelisiniz.

Maddi bakıdan iyi olduğunuz bu dönemde ailenizden birisinin sizin desteğinize ihtiyacı olabilir. Desteğinizi esirgemeyeceğiniz bu kişi, kısa bir zamanda içerisinde bulunduğu durumdan sizin sayenizde kurtulacaktır. Aynı zamanda size karşı dürüst olmayan kişileri de simgelemektedir. Özellikle size maddi kayıp getirebilecek kimselerin size karşı dürüstlüğünden de emin olmanız gerekmektedir. Bu yüzden beraber çalışacağınız kişilere karşı oldukça dikkatli davranmalısınız. Bu dönemde yine en büyük desteği size eşiniz ve aileniz verecektir. Dikkatli davrandığınız sürece bolluk ve bereket içerisinde mutlu ve huzurlu bir hayat sizi beklemektedir.

Sağlık hayatınız açısından, evli olan çiftler için yakın zamanda gelecek bir bebek haberi olarak yorumlanabilir. Kız çocuğu olarak yorumlanan bu figür, tamamen sizi yansıtacağına ayrıca istediğiniz güzellikte ve sağlıkta olacağına da işarettir. Aynı zamanda yakın zamanda karşı karşıya kalacağınız bir hastalık olacağına da işarettir. Kısa sürecek olan bu hastalık, az da olsa sizi ve işlerinizi yavaşlatabilir. Bu sırada biraz kendinize dönecek ve sağlığınız ile ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Aynı zamanda yaşanacak olan bu kısa süreli hastalık bazı şeylerin farkına varmanıza neden olacak ve ömrünüzün geri kalanını daha sağlıklı geçirmenizi sağlayacak, ayrıca vücudunuz için gerekli direnci de sağlamaya yardımcı olacaktır.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme