• Haberler
  • Genel
  • Kahve falında kertenkele görmek en anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kertenkele görmek en anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında kertenkele görmek, fal sahibinin hayırlı gelişmeler yaşayacağı güzel ve huzurlu bir döneme girdiği çok...

Kahve falında kertenkele görmek, fal sahibinin hayırlı gelişmeler yaşayacağı güzel ve huzurlu bir döneme girdiği; çok mutlu olacağı anlamına gelir.

FALDA KERTENKELE GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Bu dönemde boş yere vaktinizi harcayan işlerle meşgul olmak yerine daha faydalı işlere vakit ayırmalısınız. Böylece hem vakit hem de emek kaybı yaratmamış olup, size getirisi olmayan şeylerle uğraşmamış olursunuz. Duygusal anlamda da boşa kürek çekmeyi bırakmalısınız. Geçmişte hayatınıza girmiş insanları bir kenara bırakıp önünüze bakmanız gerekmektedir. Bu duygusal toparlanmayı da karşınıza çıkacak olan yeni birisi ile yaşayacaksınız. Geçireceğiniz bu kısa süreli durgunluk döneminde ruhsal olarak toparlanıp umutsuzluğa kapılmamalı ve sıkıntıya düşmemek için hazırlık yapmalısınız. İşleriniz kısa sürede yoluna girip, açılacaktır. O zaman hayatınız birden hızlanacak, renklenecek ve sizi tekrar memnun etmeye başlayacaktır. Ayrıca uzun zamandan beri olmasını arzu ettiğiniz hayallerinizi de gerçekleştireceksiniz.

Bu durgunluk döneminde kesinlikle umutsuzluğa kapılmamalısınız. Tekrardan sıkıntıya düşmemek için elinizden geleni yapıp, güçlü ve sabırlı olmalısınız. Çünkü işleriniz tekrar açıldığı zaman birden hızlanacaktır. Ayrıca işlerinizin yoluna girdiği bu dönemde sorun yaşamamanız açısından kendinizi salmamanız gerekmektedir. Vaktinizin her saniyesini değerlendirmelisiniz. Hem vakit hem de emek kaybı yaratmamak açısından boş yere vaktinizi harcayan işlerle kafanızı ve bedeninizi meşgul etmemelisiniz. Size faydası dokunabilecek geleceğe yatırımı olan planlar yapmalı ve yapacağınız bu planlar doğrultusunda işlerinizi yoluna koymalısınız. Bunları bir düzene koyduğunuz zaman zaten kazancınız artış göstermeye başlayacaktır. Maddi anlamda eliniz rahatlayacaktır.  Geliriniz arttığında arzu ettiğiniz rahatlığa ve mutluluğa kavuşacaksınız.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme