• Haberler
  • Yaşam
  • Kahve falında maymun görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında maymun görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında maymun görmek, fal sahibinin gönlünün sahibini hiç beklemediği bir anda bulacağı ve tez vakitte...

Kahve falında maymun görmek, fal sahibinin gönlünün sahibini hiç beklemediği bir anda bulacağı ve tez vakitte evlenerek mutlu bir yuva kuracağı anlamına gelir.

FALDA MAYMUN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Bekarsanız geniş beyaz yüzlü bir erkek ile gönül ilişkisi yaşayacağınıza ve huzurlu bir birlikteliğin başlangıcına işaret eder. Uzun zamandır atmayan kalbinizin atacağına, hayallerinizdeki gibi bir birliktelik yaşayacağınız anlamına gelmektedir. Zoru görüp kaçan bir erkek var ise hayatınızda bu dönem onu iyice tartıp biçmeniz için size imkan sağlar. Evliliği iyice düşünmek ve ona göre karar vermelisiniz. Maymun simgesi size iyi yol gösterici olarak işarettir. Hayatınızdaki kişiden ayrılmayı düşündüğünüze ve kişinin de sizi üzeceği anlamına gelmektedir. Fakat aklınızda olan ayrılık düşüncesi nedeni ile bu durumu çok fazla takmayacak ve önünüze bakacaksınız. Sonuçta sizde o kişiden ayrılmak istediğiniz için sonuç olarak bu durumdan mutlu olacak ve hayatınıza istediğiniz şekilde yön vereceksiniz.

Tüm yeni yaptığınız yatırımların birden değerleneceğine ve hiç beklenmedik bir şekilde fazladan toplu satış yapacağınız anlamına gelmektedir. Eğer yeni yatırımlar yaptıysanız takipte kalın. Harika bol ve bereketli bir dönemdesiniz. Kendinizin bile şaşırdığı durumlar söz konusu olabilir. Bu şaşkınlık sizi mutlu edecek. Harcamalarınızda dikkatli olmanız gerektiği anlamına gelmektedir. Bir süre gereksiz harcamalardan kaçınmalı ve gereksiz pahalı kıyafetlere para yatırmamalısınız. Lüksü, giyinmeyi ve gösterişi seviyorsunuz. Her şey yeni sezon olsun istiyorsunuz ama her şey ateş pahası, her markanın yeni sezon ürünlerine yetişmek yerine elinizde hiç giymediğiniz kıyafetlerinizi değerlendirin.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme