• Haberler
  • Yaşam
  • Kahve falında meşale görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında meşale görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında meşale görmek, fal sahibinin bir süredir aklını kurcalayan düşüncelerinde haklı çıkacağı ve mücadelesine pes...

Kahve falında meşale görmek, fal sahibinin bir süredir aklını kurcalayan düşüncelerinde haklı çıkacağı ve mücadelesine pes etmeden devam etmesi gerektiği anlamına gelir.

FALDA MEŞALE GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Hoşlandığınız ve bir müddettir göz hapsine aldığınız insanda bu duruma duyarsız kalmayıp, size çok yakında karşılık verecek. Aranızda yakaladığınız uyum ile yaşanacak güzel bir aşka yelken açacaksınız. Aşk hayatınızda birbiriniz için yaratılmış bir çift olduğunuzun farkına varıp, adım adım mutlu bir evliliğe adım atacaksınız.

Bir müddettir yaşadığınız problemleri geride bırakıp, yaşamak istediğiniz hayallerinizi süsleyen evlilik hayatına yaptığınız fedakar davranışlar sayesinde elde edeceksiniz. Sabrınız ve hoşgörünüz karşılığını vererek mutlu ve huzurlu bir yaşamı yakalamanıza sebep olacak. Okul hayatınızda bazı fikir ayrılıkları yüzünden yollarınızı ayırdığınız sevgilinizi unutmamanız yeni biri ile yolunuza devam etmenize engel olmakta. Çevrenizdeki kişilerin öküz ölünce badem gözlü olurmuş demesine sebep olsa da, kimin ne söylediği ile fazla ilgilenmeyip kalbinizin sesini dinliyorsunuz. Geçmişte yakaladığınız sevginin yeniden alevlenmesi için gururunuzu bir tarafa bırakıp, yeniden denemek istediğiniz haberini göndereceksiniz. Teklifiniz karşılık bularak eskisinden daha güzel bir ilişkinin başlamasına sebep olacak.

Ailece uzun zamandır karavanla yapmak istediğiniz tatil planlarınızı gerçekleştirme fırsatı bulacaksınız. Biraz uzun sürecek olan bu tatil tüm kıyı şeridini kapsayacak ve yeni yerleri keşfederek oldukça eğlenceli günler geçirmenize neden olacak. Aile olarak daha önce hiç karavanla tatil yapmadığınız için hem biraz heyecanlı hem de biraz tedirginlik hissediyorsunuz. Tatilinizin yollarda kabusa dönmesi en son istediğiniz şey. Bunun için yol haritaları, gidilecek güzergah üzerinde uğranacak yerler hakkında tüm detayları inceleyerek yola çıkacaksınız. Planlı olduğu kadar, spontane anlarında yaşandığı harika bir tatil sizi bekliyor. Askere gidecek olmanız ailenizde buruk bir mutluluğa sebep olacak. Kısa süreli olmasına rağmen askerlik görevini yapmanın gururunu taşımanız ayrıca heyecanlanmanıza da neden olmakta. Ailenizde de ayrı bir gurur ve mutluluk kaynağı yaşatan bu durum sevdiklerinizin de sizi ziyaret ederek iyi dileklerde bulunması için vesile olacak.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme