• Haberler
  • Yaşam
  • Kahve falında örümcek görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında örümcek görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında örümcek görmek, fal sahibinin evlenerek hayırlı ve mutlu bir yuva kuracağı ve hanedeki sıkıntıların...

Kahve falında örümcek görmek, fal sahibinin evlenerek hayırlı ve mutlu bir yuva kuracağı ve hanedeki sıkıntıların yerini bolluk ve berekete bırakacağına işaret eder.

FALDA ÖRÜMCEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Evli olduğunuz kişi ile o dedi, bu dediler yüzünden yaşanan tartışmalar, ikili ilişkinize zarar verirken, birbirinizden uzaklaşmanıza neden oluyor. Hayatınızda bulunan üçüncü şahıslar, evliliğinize yön veriyor ve bu şekilde tartışarak kendinize zarar verdiğinizin farkında değilsiniz. Sorunlarınız varsa onlar için oturun konuşun ve birbirinize güvenin, birbirinizin açığını arayarak, başkalarının sözlerine itibar etmeyin. Amacınız bir şeyleri düzeltmek değil de hata bulmaksa kimse mükemmel değildir.  Yeni tanıdığınız kişi ile güven sorunu yaşamanız çok normal. Daha yolun başındasınız ve güven zamanla oluşur. Ama burada kişi hakkında kararları sizin vermeniz önemli. Başkalarının ne düşündüğü ne bildiği sadece kulağınıza küpe olsun. Kendiniz tanıyın ve yaşadıklarınız, gördükleriniz, hissettikleriniz ile söylenenleri birleştirin. Ön yargı ile doğru kararı veremezsiniz, ayrıca size göre kötü olan başkasına göre iyi olabilir.

Büyük bir hevesle hatta aşkla başladığınız bir işi, çevrenizdeki kişilerin yorumları, eleştirileri verdikleri fikirler, kafanızın karışmasına ve kararsız kalarak işinizi yarım bırakmanıza sebep olabilir. Kısa sürede kafanızı toparlayıp inandığınız yolda ilerlemeniz için doğru zamandasınız. Başkalarının ne düşündüğünü bir yana bırakın ve bildiğiniz yolda ilerleyin. Herkes her şeyi bilir ama sıra yapmaya geldiğinde kimseyi yanınızda bulamazsınız. İnanın, deneyin ve vazgeçmeyin, geleceğiniz parlak ve büyük başarılara imza atacak kadar güçlüsünüz.

 

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme