• Haberler
  • Yaşam
  • Kahve falında P harfi görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında P harfi görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında p harfi görmek, bu dönem yaşadığınız sıkıntıları bir bir unutacağınıza ve sadece kendinize, ailenize...

Kahve falında p harfi görmek, bu dönem yaşadığınız sıkıntıları bir bir unutacağınıza ve sadece kendinize, ailenize ve arkadaşlarınıza vakit ayıracağınıza işarettir.

FALDA P HARFİ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Eğer ilişkiniz varsa, sevdiğiniz kişinin sizinle ilgili düşüncelerini olumlu yönde değiştireceği anlamı taşır. Beklediğiniz ancak olması konusunda umutsuz olduğunuz teklifin yakın zamanda hayatında olacağının habercisidir. Bu durum sizi çok şaşırtacak ve beraber olduğunuz kişinin düşüncelerinin size karşı daha açık olmasına vesile olacak. Kısa zaman içinde evlilik yolunda sağlam adımlar atacağınızı gösterir. Ailelerin tanışacağı ve birbirleriyle kısa sürede kaynaşacağınızın göstergesidir. Bereketiyle haneye katılacak bir bebeğin müjdeli habercisidir. Bu bebek tüm kırgınlıkların son bulacağını da gösterir.

Dünyanın manevi yönleriyle daha çok ilgilendiğinize, maddiyatın hep hayatınızı idame ettirecek düzeyde kalması için çaba sarf ettiğinize işarettir. Uzun zamandır almak istediğin ama maddi koşullar nedeniyle sahip olamadığınız bir mala çaba sarf etmeden eline geçecek olan bir miktar para sayesinde sahip olacağın anlamı taşır. Uzun zamandır istediğiniz kariyer hedefine bir adım daha yaklaşmış hatta sona gelmiş gibi göründüğünüzün işaretidir. Hedefinize ulaşmak için azimle ve hırsla çalıştığınız her günün size iyi kazançlar şeklinde döneceğinin işaretidir.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme