• Haberler
  • Yaşam
  • Kahve falında şapka görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında şapka görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında şapka görmek, fal sahibinin kazanacağı başarıların kendisini tanınan bir insan haline getireceği ve hayırlı...

Kahve falında şapka görmek, fal sahibinin kazanacağı başarıların kendisini tanınan bir insan haline getireceği ve hayırlı kapıların teker teker açılacağı anlamına gelir.

FALDA ŞAPKA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Bu dönemde karşınıza çıkacak olan büyük bir kısmete işaret eder. Daha önce yaşamış olduğunuz kötü tecrübeler sebebiyle yeni ilişkilere çok hazır olmayacağınız bu dönemde, bu yeni tanışacağınız insan sizin yaralarınızı sarmanıza yardımcı olacaktır. Yaşadığınız can sıkıcı problemler karşısında, beraber bir yol çizeceksiniz. Zor durumda kaldığınızda sonuna kadar sabrınızı korumalı ve etrafınızdakilerden destek almalısınız. Kafa denginiz olan bu yeni insan ile oldukça uyum içerisinde olacak, birlikte çok fazla seyahat edeceksiniz. Evliyseniz, eşinizle kısa bir süreliğine bir anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Kıskançlık sebebiyle çıkacak olan bu anlaşmazlık kısa sürede çözülecek, aranızdaki bağ eskisinden daha da kuvvetli hale gelecektir.

Bu dönemde geçici bir dönem kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Bu kafa karışıklığınızın sebebi beraber çalıştığınız bir arkadaşınız olacaktır. Kafa karıştırma sebebi ise tamamen sizin hata yapmanızı sağlamak için olacaktır, bu sebeple özellikle bu kadar başarılı olduğunuz bu dönemde etrafınızdaki insanlara karşı oldukça dikkatli olmanız gerekmektedir. Etrafınızda sizin başarılarınızı kıskanan sizin üzerinizden çıkar sağlamaya çalışan insanlar olabilir. Yapabileceğiniz en ufak bir hata iş hayatınızı ve maddi kazancınızı ve istikbalinizi tehlikeye sokabilir. Her ortama ayak uydurabilen neşeli bir karaktere sahip olduğunuz için, etrafınızdaki herkesi de kendiniz gibi sanmamanız gerekmektedir. Bu zamana kadar hayatınızda yaşadığınız inişli çıkışlı günler son bulacak, huzurlu, rahat ve mutlu olacağınız günler gelecektir. İşinizde alacağınız terfi ya da alacağınız daha iyi bir iş teklifi hayatınızı değiştirecek ve sizi kariyerinizde farklı bir noktaya ulaştıracaktır.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme