• Haberler
  • Yaşam
  • Kahve falında şimşek görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında şimşek görmek ne anlama gelir? İşte anlamı…

Kahve falında şimşek görmek, fal sahibinin yakın zamanda çıkacağı yoldan korkmaması gerektiği ve çektiği maddi sıkıntıların...

Kahve falında şimşek görmek, fal sahibinin yakın zamanda çıkacağı yoldan korkmaması gerektiği ve çektiği maddi sıkıntıların tez vakitte ortadan kalkacağı anlamına gelir.

FALDA ŞİMŞEK GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Erkekseniz, iyi bir kısmet anlamına gelmektedir. Karşınıza güler yüzlü, temiz ve kibar birinin çıkacağına işaret eder. Güzel bir birlikteliğin başlayacağına bu birlikteliğin saygı ve sevgi çerçevesinde olacağı şeklinde yorumlanır. Birlikte iyi vakit geçireceğiniz, iyi anlaşabileceğiniz bu kişi ile evlilik birliği kurmayı düşünerek yola çıkacaksınız. Yaşadığınız evlilikte hep kendinizden ödün vermeyi, hep alttan almayı kendinize görev bilmişsiniz. Beklediğiniz ilgiyi alamadığınız için gözünüz yavaş yavaş başkalarına kaymaya başlamış. İçten içe ayrılmayı düşünüyor olsanız da bunu söylemeye cesaret edememişsiniz. Yakın arkadaşlarınızdan destek alarak, ayrılmayı düşündüğünüzü eşinize açmış ve eşinizin de bu kararınıza saygı duymuş. Kısa sürede boşanarak kendi önünüze bakmış ve daha mutlu olmuşsunuz. Fakat evlilik hayatına alışmış olduğunuz için bekar kalmak sizi pek mutlu etmemiş ve arayış içine girmişsiniz. Aklınızda biri var fakat kısa süre önce ayrıldığınız için açılmaya cesaret bulamıyorsunuz. Fakat endişelenmeyin aklınızdaki kişinin kalbinde siz varsınız O kişi size gönlünü açacak ve iyi bir birlikteliğe başlayacaksınız.

Maddi kazancınızın zirve de olduğu bu dönem de size aile yakınlarından birinden gelecek olan yüklü miktarda paraya işaret eder. Para parayı çeker diye boşuna söylememişler. Maddi durumunuz iyi olsa da gelecek olan bu para sayesinde istediğiniz evi satın alabilecek ve kira derdinden kurtulabileceksiniz. Daha özgür ve güzel bir hayatın başlangıcı sizi çok mutlu edecek bir dönem var önünüzde. Keyfini çıkartın.

 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme