Kahvehane cinayetinde 4 tutuklama

Gümüşpala Mahallesi mevkiinde bulunan bir kahvehanede husumetlisinin olduğunu öğrenen M.D.Ç. (20) adlı bir kişi otomobille kahvehaneye...

Kahvehane cinayetinde 4 tutuklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gümüşpala Mahallesi mevkiinde bulunan bir kahvehanede husumetlisinin olduğunu öğrenen M.D.Ç. (20) adlı bir kişi otomobille kahvehaneye gelerek,  etrafa yaylım ateşi açtı. Tabancadan çıkan mermilerle kalbinden vurulan Mustafa Er (29), göğsünden vurulan A.A. (44) ile ayak ve bacak kısmından vurulan İ.Y. (30), M.Y. (21), E.A. (31) ve Y.Y. (29) yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, sağlık ekipleri tarafından yaralı 6 kişi ambulansla hastanelere sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Mustafa Er, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından yurt dışına kaçmak isteyen saldırganları tespit eden polis ekipleri, ; M.D.Ç. ve C.K., ile birlikte şüphelilere yardım ve yataklık eden 6 kişi olmak üzere toplam 8 şahıs yakalanarak gözaltına aldı.

5 şüpheli adliyeye sevk edildi

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gözaltına alınan ve işlemleri tamamlanan şüphelilerden 5’i adliyeye sevk edildi. Ayrıca, meydana gelen olayın şüphelilerinden C.K.’nin kardeşine ait aracın dün gece ikametinin önünde kurşunlandığı öğrenilirken konu hakkında yapılan çalışmalar sonucunda olayı gerçekleştiren R.Ç.B. ve O.D. isimli şüphelilerin de olayda kullandıkları silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

4 tutuklama

Öte yandan, adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.D.Ç., C.K., Ş.A. ve O.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken C.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.(İHA)

K.C.

 

Bakmadan Geçme