• Haberler
  • Spor
  • Kalp krizi geçiren Singleton’dan yeni haber

Kalp krizi geçiren Singleton’dan yeni haber

Anadolu Efes’in 33 yaşındaki basketbolcusu Chris Singleton, kalp krizi geçirdi. 2019’dan bu yana Anadolu Efes’te oynayan...

Kalp krizi geçiren Singleton’dan yeni haber
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Efes’in 33 yaşındaki basketbolcusu Chris Singleton, kalp krizi geçirdi. 2019’dan bu yana Anadolu Efes’te oynayan ABD’li oyuncu, sağlık sorunu nedeniyle acilen hastaneye kaldırıldı.

Chris Singleton yoğun bakım ünitesine alındı ve sağlık durumu incelenmeye başlandı. Anadolu Efes’ten yapılan açıklamada, Singleton’ın koroner anjiyografisi sonucunda herhangi bir soruna rastlanmadığı belirtildi. Ancak oyuncunun ileri tetkikleri sürdürülmekte ve durumu yakından takip edilmektedir. Gelişmelerin kulüp tarafından paylaşılacağı açıklanmıştı. Kulüp tarafından yapılan ikinci açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Chris Singleton’a yapılan ileri radyolojik değerlendirme ve kardiyak incelemeler sonucunda, doktorlar oyuncumuzda perikardit ve iki taraflı plevral efüzyon tespit etmiştir.
Tetkiklerde aort damarı sinüs valsalva hizasında anevrizma izlenmiş ancak diseksiyon izlenmemiştir. Oyuncumuzun tetkik ve tedavisine hastanede devam edilmektedir.
Oyuncumuz bugünü hastanede geçirecek, durumu yarın tekrar değerlendirilecektir.
Gelişmeler kulübümüz tarafından paylaşılacaktır.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme