Kampçı gençler eğlenerek öğrendi

Kucukmenderes.com internet sitesi muhabiri Aydeniz Çalık’ın haberine göre Kampstation organizasyonluğunda yapılan 2023 yılının ilk gençlik festivali,...

Kampçı gençler eğlenerek öğrendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kucukmenderes.com internet sitesi muhabiri Aydeniz Çalık’ın haberine göre; Kampstation organizasyonluğunda yapılan 2023 yılının ilk gençlik festivali, bu yıl Dikili Bademler’de gerçekleştirildi. 2 gece 3 gün süren festivalde gençler çeşitli etkinlik ve konserlerde doyasıya eğlendi.

Voleybol ve Flunkyball  gibi ödüllü turnuvaların organize edildiği kampta gençler üç gün boyunca Erasmus Türkiye olarak yapılan çalışmalar ile yurt dışı fırsatları, projeleri hakkında bilgi alırken; sosyal sorumluluk ve gönüllülük bilincini de öğrendi.

Haber

Yeşil ve mavinin buluştuğu muhteşem denizi ve koylarıyla ünlü Dikili Bademler’de; yoga, zumba, canlı müzik ve Latin workshop eşliğinde keyifli vakit geçirdiklerini belirten Kampstation üyesi Ali Demir “Kampstation düzenlemiş olduğu çoğu etkinliğe katılıyorum. Kahramanmaraş depremi nedeniyle  organizasyonlar iptal edildi. Nihayet 6 aylık hasret sona erdi ve böylece Dikili Bademler’de buluştuk” cümlelerini kurdu.

Kampstation’ı sosyal medyadan gördüğünü ve ilk defa geldiğini belirten Rıdvan Bey “Ankara’da buraya otostopla geliyorum. Burada olmak çok güzel. Üç gündür muhteşem etkinlikler oluyor. Kampstation sayesinde yeni insanlarla tanıştım. Bundan sonra da imkânım oldukça bu etkinliklere gideceğim“ dedi.

Haber

Etkinlik süresince kamp bilekliği takma zorunluluğu olan kamp alanında belirlenen noktalar haricinde mangal yakmak ve ağaç kesmek yasaktı. (M.T.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme