Kaptan gemisinin başında

Altınordu'da transfer çalışmaları sürerken, sevindirici haber iç transferden geldi. Altınordu'u kaptanı Ahmet İlhan Özek ve Rıdvan...

Kaptan gemisinin başında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altınordu’da transfer çalışmaları sürerken, sevindirici haber iç transferden geldi. Altınordu’u kaptanı Ahmet İlhan Özek ve Rıdvan Koçak ile sözleşme yeniledi. Kırmızı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre tecrübeli oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Kaptan Ahmet İlhan Özek, törenle resmi imzayı attı. Tecrübeli sağ kanat, Altınordu ile tekrar anlaşmaya vardığı için mutlu olduğunu söyledi.

Rıdvan’ın sözleşmesi otomatik uzadı

Sözleşme yenilenen başarılı sağ bek Rıdvan Koçak’la sezon başı yapılan kontratta “20 maç oynaması durumunda sözleşmesi 1 yıl uzar” maddesi olduğu belirtildi. Kırmızı-lacivertli formayla 21 müsabakada görev alan 33 yaşındaki futbolcu böylelikle takımda kaldı. Toplam 1562 dakikada forma giyen Rıdvan, 2 kez sarı, 1 kez de kırmızı kart cezalısı durumuna düştü. Altınordu iç transferde kontratları biten Erdi, Volkan, Recep, Ahmet İlhan ve Hüsamettin’le masaya oturacak.

Bakmadan Geçme