KAR-İŞKAD üyelerinden huzurevi ziyareti

KAR-İŞKAD (Karşıyaka İş Kadınları Derneği) huzurevi sakinleri ile kahvaltı yaptı. KAR-İŞKAD (Karşıyaka İş Kadınlar Derneği) Menemen...

KAR-İŞKAD (Karşıyaka İş Kadınları Derneği) huzurevi sakinleri ile kahvaltı yaptı. KAR-İŞKAD (Karşıyaka İş Kadınlar Derneği) Menemen Temsilciliği Foça Reha Midilli Huzurevi sakinleri onuruna bir kahvaltı programı düzenleyerek onlarla birlikte kahvaltı yaptı, sohbet etti.

Huzur evi sakinleri için Menemen Ramo Mandıra’da düzenlenen kahvaltı programına Menemen İlçe Başsavcısı Hüseyin Kaçar, Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, Reha Midilli Huzurevi Müdürü Nihal Mikel, KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, KAR-İŞKAD Menemen Temsilciliği Başkanı Nihal Yılmaz ve KAR-İŞKAD’lı kadınlar ve Foça Reha Midilli Huzurevi sakinleri katıldı.

Programda konuşan KAR-İŞKAD Menemen Temsilciliği Başkanı Nihal Yılmaz, KAR-İŞKAD olarak birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını belirterek şöyle konuştu. “Büyüklerine saygı göstermek bizim millet olarak en büyük özelliğimiz. Büyüklerimiz onuruna bir kahvaltı programı düzenleyerek onlarla bir arya gelmek, Menemen protokolü ile tanıştırıp, görüştürmek istedik. KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri hanımefendiye ve katılım sağlayan başta Başsavcımız Sayın Hüseyin Kaçar beye, Menemen İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Gürcan Alev beye ve bu birlikteliği sağlayan Reha Midilli Huzurevi Müdürümüz Sayın Nihal Mikel’e ve katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederim.”

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme