• Haberler
  • İzmir
  • Karabağlar Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuarı'nda

Karabağlar Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuarı'nda

Karabağlar Belediyesi, bu yıl 'teknoloji' temasıyla kapılarını açacak olan 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) yerini alacak.

Belediye, fuar kapsamında "Belediyeler Sokağı" içerisinde açacağı stantta, vatandaşlara projeleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunacak. Ayrıca, belediyenin dijital hizmetlerinin tanıtımı ve istihdam ofisi hakkında detaylar paylaşılacak.

Karabağlar Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuarı'nda

Dijital Karabağlar 

Karabağlar Belediyesi, 30 Ağustos - 9 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek İzmir Enternasyonal Fuarı'na yönelik hazırlıklarını tamamladı. Belediyenin standında, teknoloji temasına uygun olarak dijital hizmetlerinin tanıtımı yapılacak ve "Dijital Karabağlar için Düşle, Tasarla, Bizimle Paylaş" adıyla bir proje fikir yarışması düzenlenecek.

Coğrafi İşaretli Kavacık Üzümü İkramı

Karabağlar Belediyesi standında, belediye projeleri ve çalışmaları, Hemşehri İletişim Merkezi (HİM) ve işsizliğe çözüm sağlayan İstihdam Ofisi hakkında bilgilendirmeler yapılacak. Ayrıca, çocuklar ve diğer katılımcılar için çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Standı ziyaret eden misafirlere, coğrafi işaretli Kavacık Köyü'nün üzümü ve üzüm lokumu ikram edilecek.

Başkan Kınay: "Tüm Ziyaretçilerimizi Bekliyoruz"

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, İzmir'in en eski ve köklü organizasyonlarından biri olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın 93. yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Biz de Karabağlar Belediyesi olarak bu gurura ortak olduk ve fuarda yerimizi aldık. Projelerimizin, çalışmalarımızın yanı sıra dijital hizmetlerimizin de tanıtıldığı standımıza tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz" dedi.


 

Bakmadan Geçme