• Haberler
  • Yerel
  • Karabağlar Belediyesi mücadele başlattı... Ağır cezalar yolda

Karabağlar Belediyesi mücadele başlattı... Ağır cezalar yolda

Karabağlar Belediyesi, inşaat atığı ve moloz gibi malzemelerin sokaklara dökülmesine karşı yürüttüğü denetimlerini sıkılaştırdı. Belediye ekipleri kimsenin gözünün yaşına bakmayacak.

Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, izinsiz moloz dökümü yapanlara karşı son 15 gün içinde yoğun denetimler gerçekleştirdi ve bu süre zarfında yasa dışı döküm yaptığı belirlenen 5 kişiye, 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 41/4. maddesi gereğince toplamda 283 bin lira para cezası kesildi. Zabıta ekipleri, gündüz ve gece boyunca 24 saat esasına dayalı olarak kontrollerine devam ediyor.

Karabağlar Belediyesi mücadele başlattı... Ağır cezalar yolda

Başkan Kınay: “Karabağlar Bizim Evimiz”

Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, ilçeyi evleri gibi gördüklerini belirterek, sokakların temiz ve sağlıklı bir yapıya kavuşması için kararlılıkla çalıştıklarını ifade etti. Başkan Kınay, “Kontrolsüz şekilde sokaklara atılan çöpler, izmaritler, molozlar ve mobilya atıkları, haşere ve sinek sorunlarına neden olarak halkımızın sağlığını ve huzurunu olumsuz etkiliyor. Bu sorunları çözmekte kararlıyız, bu süreçte denetim ve cezai işlemleri daha da sıklaştıracağız,” dedi. Ayrıca, temiz bir çevre için vatandaşlardan da destek beklediklerini sözlerine ekledi.

“Vatandaşlarımız Sokaklarına Sahip Çıkacaktır”

Başkan Kınay, Karabağlar'daki sokakların temiz kalması için belediye ekiplerinin özverili bir şekilde çalıştığını, ancak vatandaşların da bu konuda duyarlı olmalarının önemine vurgu yaptı. Kınay, “Vatandaşlarımızın da sokaklarına sahip çıkacağına inanıyoruz,” diyerek, temiz ve sağlıklı bir çevre için iş birliğine ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Bakmadan Geçme