Karabağlar'da patili dostlar için buluşma

 Karabağlar Belediyesi, sahipsiz hayvanlara yuva bulmak amacıyla 'Yuvam Olur Musun?' etkinliğini düzenliyor! Tüm ayrıntılar haberimizde...

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla gerçekleştirilecek olan bu etkinlik, 7 Ekim Pazartesi günü Üçyol 100. Yıl Uğur Mumcu Parkı’nda saat 14.00-17.00 arasında yapılacak.

Karabağlar'da patili dostlar için buluşma

Etkinlikte, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, İzmir Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Selim Özkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Halk Sağlığı Daire Başkanı Gökhan Özdemir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda hayvanseverin katılım göstermesi bekleniyor.

Karabağlar'da patili dostlar için buluşma

Başkan Kınay, etkinlikteki hayvanların sahiplendirilmesi konusunda umutlu olduğunu ifade ederek, “İlk etkinliğimizde 23 kedi ve köpeği kısa sürede sahiplendirdik. Bu sefer daha fazlasını sahiplenebileceğimize inanıyorum. Amacımız, barınaktaki can dostlarımıza el uzatmak ve onlara sıcak bir yuva bulmak. Bu tür çalışmaları geliştirerek düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Karabağlar'da patili dostlar için buluşma

Etkinlikte, barınaktaki hayvanların sahiplendirilmesi yanı sıra, katılımcılara hayvan sağlığı ve bakımı konularında da bilgilendirmeler yapılacak. Karabağlar Belediyesi, bu tür organizasyonlarla toplumda hayvan sevgisini artırmayı ve sahiplendirme oranlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Bakmadan Geçme