Karşıyaka Basketbol' da yeni menajer! 

Karşıyaka Basketbol, resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla genel menajerlik görevine Nihat Mala'nın atandığını duyurdu. 

Karşıyaka Basketbol, resmi sosyal medya hesabı aracılığıyla genel menajerlik görevine Nihat Mala’nın atandığını duyurdu. 

Türkiye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karşıyaka, Haluk Yıldırım ile yollarını ayırmasının ardından Nihat Mala’yı genel menajer olarak görevlendirdi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Nihat Mala’nın basketbol kariyerine kulüp altyapısından başlayarak, takım kaptanlığı görevini üstlendiği ve A Milli Takım düzeyinde temsil ettiği vurgulanarak, “Basketbol kariyerine altyapımızdan yetişerek başlayan, takım kaptanlığımızı üstlenmiş, kulübümüzü A Milli Takım düzeyinde temsil etmiş, 1986-1987 sezonu lig ve Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonluğumuzun efsane kadrosunda yer almış, 2003-2012 yılları arasında kulübümüze genel menajer olarak önemli hizmetlerde bulunmuş Nihat Mala, basketbol şubemizde genel menajer olarak tam yetkili bir şekilde göreve getirilmiştir” ifadelerine yer verildi. 

Bakmadan Geçme