• Haberler
  • Genel
  • Karşıyaka Belediyesi kentin güzelliği için üretiyor

Karşıyaka Belediyesi kentin güzelliği için üretiyor

Karşıyaka Belediyesi, şehrin fiziki altyapısını güçlendirmek ve daha yaşanabilir bir ortam sağlamak amacıyla yoğun bir şekilde...

Karşıyaka Belediyesi, şehrin fiziki altyapısını güçlendirmek ve daha yaşanabilir bir ortam sağlamak amacıyla yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Seçimlerden bu yana yaklaşık 8 bin 500 metrekare alanda asfalt yama, parke döşeme ve tamirat uygulamalarını gerçekleştiren belediye, bu süreçte önemli tasarruflar da sağladı. Başkan Yıldız Ünsal, yapılan işlerle ilgili olarak “Öz kaynaklarımızla nitelikli hizmetler üretiyor, ihtiyaçlara hızla çözüm sağlıyoruz” dedi.

Karşıyaka genelinde cadde ve sokakların bakımını ve yenilenmesini sağlayan belediye, gerekli malzemeleri Örnekköy Şantiye Tesisleri’nde üreterek maliyetleri minimize ediyor. Bu sayede yüksek kaliteli ürünlerle hızlı ve etkili bir şekilde hizmet sunuluyor. Yaz aylarında da çalışmalar aralıksız devam ederken, Nisan ayından bu yana üretilen 4 bin 386 metrekare kilit parke ve 121 metreküp beton ile ilçenin çeşitli bölgelerinde beton ve kilit parke döşemesi yapıldı.

BETON VE KİLİT PARKE DÖŞENDİ

Toplamda 8 bin 500 metrekarelik alanda uygulama gerçekleştirilirken, 7 bin 335 metrekare beton ve kilit parke döşendi, bin 128 metrekare asfalt yama işlemi uygulandı. Ayrıca kurumlar ve vatandaşların altyapı kazıları için yapılan 49 adet kazı ruhsatının verilmesi ve denetimleri de Belediye tarafından titizlikle gerçekleştirildi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, şunları söyledi: “İlçemizde zamanla tahrip olan alanları onarmak, halkımıza daha çağdaş bir kent yaşamı sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere hızla yanıt veriyor, gerekli işlemleri tamamlıyoruz. Tesislerimizde gerçekleştirdiğimiz üretimler sayesinde en düşük maliyet ile en nitelikli ve hızlı şekilde ihtiyaçlara çözüm sağlıyoruz. Bu hizmetlerde altın teri döken tüm mesai arkadaşlarıma özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum. ‘Üreten belediyecilik’ anlayışımızla kentimize hizmet etmeye devam edeceğiz”

LEYLA BİLGİ

Bakmadan Geçme