• Haberler
  • İzmir
  • Karşıyaka Belediyesi'nden geleceğin şeflerine destek

Karşıyaka Belediyesi'nden geleceğin şeflerine destek

Karşıyaka Belediyesi Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi tarafından düzenlenen Junior Chefs Mutfak Kampı, büyük ilgiyle karşılandı.

Beş gün süren kamp boyunca, uzman eğitmenlerin atölyelerine katılan minik şefler, hazırladıkları lezzetli yemeklerle takdir topladı.

Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, mutfak sanatlarına ilgi duyan ve yeteneklerini keşfetmek isteyen herkes için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Her yaş grubuna ve her seviyeye uygun atölye ve kurslar sunan merkez, bu kez 7-14 yaş aralığındaki çocuklar için Junior Chefs Mutfak Kampı’nı gerçekleştirdi. Temmuz ve Ağustos aylarında düzenlenen iki kampa toplam 40 çocuk katıldı. Alanında uzman eğitmenlerin rehberliğinde marble kek, renkli taze makarna, milkshake, süt burger, sebzeli muffin, hamburger, kurabiye, pizza ve gökkuşağı mereng gibi lezzetler hazırlayan çocuklar, profesyonel bir mutfakta değerli deneyimler kazandı. Aileler, çocuklarının hazırladığı yemeklerin tadına bakarken beklentilerinin çok üzerinde sonuçlar aldıklarını dile getirdi.

Yaz Dönemi Atölyeleri Devam Ediyor

Cordelion Mutfak Sanatları Merkezi, yıl boyunca farklı yaş gruplarına ve mutfak seviyelerine yönelik çeşitli temalarda atölye ve kurslar düzenlemeye devam ediyor. Merkezin atölyelerine katılmak isteyenler, detaylı bilgi ve kayıt için sosyal medya hesapları, resmi web sitesi veya 0(232) 337 26 44 numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilirler.

Bakmadan Geçme