Karşıyaka Belediyesinden pazar yeri denetimi

Pazar yerinin güvenliğini sağlamak için yapılan denetimler sırasında, hangi talepler öne çıktı? Başkan Ünsal, hangi eksiklikleri tespit etti ve bu sorunlara nasıl çözümler sunmayı planlıyor? Huzurlu alışveriş ortamı için ne gibi önlemler alınıyor? Detaylar haberimizde!

Karşıyaka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen pazar yeri denetimlerine bu hafta Belediye Başkanı Yıldız Ünsal da katıldı. Bostanlı Pazar Yeri’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ünsal, alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinleyerek ihtiyaçları yerinde inceledi.

Karşıyaka Belediyesinden pazar yeri denetimi

Başkan Ünsal, pazar yerinin huzur ve güvenle alışveriş yapma amacıyla sürekli denetim altında tutulduğunu belirterek, “Halkımızın pazar yerlerinde huzur ve güvenle alışveriş yapabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” dedi.

DENETİMLERİN AMAÇLARI 

Karşıyaka Belediyesinden pazar yeri denetimi

Karşıyaka Belediyesi, ilçe genelindeki tüm pazar yerlerinde düzenli denetimler yaparak kent içi disiplinin korunmasını, toplum sağlığının güvence altına alınmasını ve pazar alanlarının düzenli işlemesini sağlıyor. Bu bağlamda, çarşamba günleri kurulan Bostanlı Pazar Yeri’nde de Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerini gerçekleştirdi.

Denetim esnasında, zabıta ekipleri fiyat ve etiket kontrollerinin yanı sıra tezgah sınırlarına dair kontroller de yaptı. Başkan Ünsal, denetimler sırasında hem esnafla sohbet etti hem de alışveriş yaparak pazarın atmosferini deneyimledi.

İHTİYAÇLARIN HIZLA KARŞILANACAĞI SÖZÜNÜ VERDİ 

Karşıyaka Belediyesinden pazar yeri denetimi

Başkan Ünsal, pazar yerinde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledikten sonra, özellikle çatı tadilatı ve tahliye giderleri gibi konularda ihtiyaçların hızla karşılanacağına dair talimatlar verdi. “Bostanlı Pazar Yeri, Karşıyakamızın simgelerinden biridir. Hem rutin denetimlerimizi yaptık hem de pazar esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Bizi ilgi ve sevgiyle karşılayan herkese teşekkür ediyorum. Tüm ihtiyaçları bir bir karşılamaya devam edeceğiz,” dedi.

HUZUR VE GÜVEN İÇİN SÜREKLİ ÇALIŞMA 

Karşıyaka Belediyesinden pazar yeri denetimi

Başkan Yıldız Ünsal’ın denetimi, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Ünsal, her hafta binlerce kişinin ziyaret ettiği Bostanlı Pazar Yeri’nde, halkın huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmesi için gerekli tüm çalışmaların sürdürüleceğini vurguladı.

Kaynak: Karşıayaka Belediyesi 
 

Bakmadan Geçme