• Haberler
  • Spor
  • Karşıyaka, Çağatay Yılmaz'ı kadrosuna kattı

Karşıyaka, Çağatay Yılmaz'ı kadrosuna kattı

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, Yeşil-kırmızılı ekip, Esenler Erokspor'dan 24 yaşındaki hücum oyuncusu Çağatay Yılmaz'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Karşıyaka, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala önemli bir takviye gerçekleştirdi. Yeşil-kırmızılı ekip, Esenler Erokspor'dan 24 yaşındaki hücum oyuncusu Çağatay Yılmaz'ı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Karşıyaka kulübünden yapılan resmi açıklamada, "2000 doğumlu hücum oyuncusu Çağatay Yılmaz'ın sezon sonuna kadar geçici transferi konusunda oyuncu ve kulübü Esenler Erokspor ile anlaşmış bulunmaktayız. Çağatay’a hoş geldin diyor ve takımımızla birlikte başarılar diliyoruz" denildi.

Karşıyaka, Çağatay Yılmaz'ı kadrosuna kattı

YER ALDIĞI TAKIMLAR

Çağatay Yılmaz, 2024-2025 sezonunda Esenler Erokspor’a transfer olduktan sonra Karşıyaka ile anlaşmaya vardı. Yılmaz, daha önce Kırşehir Futbol Spor Kulübü, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ve Niğde Anadolu FK'da da forma giymişti. 2023-2024 sezonunda Bursaspor ile 25 karşılaşmada görev alan Yılmaz, bu süreçte 13 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Bakmadan Geçme