• Haberler
  • İzmir
  • Karşıyaka'da 2024-2025 Eğitim yılı coşkuyla başladı

Karşıyaka'da 2024-2025 Eğitim yılı coşkuyla başladı

Karşıyaka Belediyesi, yeni eğitim yılına büyük bir coşku ve heyecanla merhaba dedi.

İsmail Hakkı Tonguç Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM) ile anaokullarının yeni eğitim döneminin açılışı, düzenlenen törenle yapıldı.

 Öğretmen ve Öğrencilere Övgü

Karşıyaka Belediyesi tarafından organize edilen tören, KARGEM’de gerçekleşti ve Başkan Yıldız Ünsal, öğretmenler, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi. Törende, lise ve üniversiteye giriş sınavlarında başarı gösteren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Ayrıca, KARGEM’de ve anaokullarında görev yapan öğretmenlere özverili hizmetleri için teşekkür belgeleri verildi.

 “Öğretmenlerimiz Toplumun Geleceğini Şekillendiriyor”

Başkan Yıldız Ünsal, eğitim ve öğretimin toplumdaki en önemli görevlerden biri olduğunu vurgulayarak, “Toplumda en önemli görev öğretmenlerimizin. Eğitimle birlikte kültürel değerleri de çocuklarımıza siz öğretiyorsunuz. Gelecekleri sizin ellerinizde. Fiziki eksiklikler bizim sorunumuz, geri kalan her şey sizin eseriniz. Sayenizde çocuklarımız pırıl pırıl bir geleceğe hazırlanıyor. Hepinize çok teşekkür ediyorum,” dedi. Ünsal, başarılarıyla gurur kaynağı olan öğrencilere de tebriklerini iletti.

KARGEM ve Anaokullarında Eğitim Kalitesi Artırılacak 

Yeni dönemde KARGEM’in 830 öğrenci kapasitesiyle ücretsiz eğitim destek hizmetlerini sürdüreceğini belirten Başkan Ünsal, anaokullarında da çocukların en iyi şartlarda geleceğe hazırlanacağını ifade etti. “Yeni dönemin herkes için hayırlı olmasını ve başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum,” şeklinde konuştu.

Toplumun Eğitimine Yatırım

Karşıyaka Belediyesi’nin eğitim alanındaki bu yeni adımı, hem öğrencilere hem de öğretmenlere büyük bir moral kaynağı oldu. Belediyenin eğitim kurumları, bu yeni eğitim yılı ile birlikte çocukların nitelikli eğitim almasını ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanmasını sağlamayı hedefliyor.

Bakmadan Geçme