• Haberler
  • Spor
  • Karşıyaka'da Enes Nalbantoğlu fırtınası

Karşıyaka'da Enes Nalbantoğlu fırtınası

Karşıyaka'nın 29 yaşındaki kanat oyuncusu Enes Nalbantoğlu, TFF 3. Lig 1. Grup'taki ilk 6 haftada 4 gol ve 3 asist üreterek, toplamda 69 dakikada 1 gole doğrudan katkı sağladı. 

Karşıyaka'nın 29 yaşındaki kanat oyuncusu Enes Nalbantoğlu, TFF 3. Lig 1. Grup'ta gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çekiyor. İlk 6 hafta itibarıyla 4 gol ve 3 asist üreten Enes, toplamda 69 dakikada 1 gole doğrudan katkı sağladı.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Karşıyaka, ilk 6 hafta sonunda 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 16 puan topladı. Bu başarıyla, İzmir temsilcisi, lider Bursaspor'un hemen arkasında yer alıyor. Takım, şu ana kadar 12 gol atarken, bu gollerin 7'sine Enes Nalbantoğlu'nun katkısı bulunuyor. 

Karşıyaka'da Enes Nalbantoğlu fırtınası

İKİNCİ SIRADA YER ALIYOR

Nalbantoğlu, geçen sezon Karşıyaka'ya transfer olduğunda 13 gol ve 8 asistle 21 gole direkt katkı vermişti. Bu yıl da, takımının en skorer oyuncusu olarak, TFF 3. Lig 1. Grup'ta gol krallığı yarışında 4 oyuncuyla birlikte ikinci sırada yer alıyor. Karşıyaka'nın diğer gol kaynakları arasında ise 3 golle İshak Kurt ve 2 golle Erdal Öztürk öne çıkıyor.

Karşıyaka'da Enes Nalbantoğlu fırtınası 


 

Bakmadan Geçme