• Haberler
  • Genel
  • Karşıyaka Evrensel Çocuk Merkezi'ne prestijli ödül

Karşıyaka Evrensel Çocuk Merkezi'ne prestijli ödül

Yaklaşık 3 bini aşkın öğrenci ve öğretmenin kullandığı oylar sonucunda 'İzmir'in Enleri'nin seçildiği yarışmada, Evrensel Çocuk...

Yaklaşık 3 bini aşkın öğrenci ve öğretmenin kullandığı oylar sonucunda ‘İzmir’in Enleri’nin seçildiği yarışmada, Evrensel Çocuk Merkezi ‘En Güzel Park/Bahçe’ kategorisinde ödül aldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Evrensel Çocuk Merkezi ile geleceğe umutla bakan; aklı, bilimi, sanatı, sahip olduğumuz değerleri önemseyen nesiller yetiştirmek amacıyla çalışıyoruz. Aklı ve bilimi rehber edinen nesiller yetişmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

İzmir Sınav Eğitim Kurumları çatısı altında sayıları 3 bini aşan öğrenci ve öğretmenin kullandığı oylar sonucunda 11 dalda İzmir’in Enleri belirlendi. İzmir’de 2023’ün en beğenilenlerini ortaya koyan ödüller, düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Karşıyaka Belediyesi tarafından kente kazandırılan, yeni nesilleri evrensel değerler ve bilimle buluşturan Evrensel Çocuk Merkezi ‘En Güzel Park/Bahçe’ kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödülü, Karşıyaka Sınav Koleji’nde düzenlenen törene katılan Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş yönetici Aslı Saka Candar aldı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme