• Haberler
  • Spor
  • Karşıyaka, gol yemeyen takımlar arasında

Karşıyaka, gol yemeyen takımlar arasında

Karşıyaka, TFF 3. Lig 1. Grup'ta oynadığı ilk 4 maçta kalesini gole kapatarak Bursaspor'la birlikte ligde gol yemeyen iki takımdan biri oldu.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, ilk dört haftada gösterdiği performansla dikkat çekiyor. İzmir ekibi, kalesini gole kapatarak Bursaspor'la birlikte ligde gol yemeyen iki takım arasında yer alıyor.

Karşıyaka, sezonun başlangıcında oynadığı maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek toplamda 10 puan topladı ve 3. sırada konumlandı. İlk hafta Kırşehir FSK ile 0-0 berabere kalan yeşil-kırmızılılar, ardından sırasıyla Bulvarspor'u 3-0, 23 Elazığ FK'yı 2-0 ve son olarak Artvin Hopa’yı 3-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla birlikte hem gol yememesi hem de topladığı puanlarla şampiyonluk yarışı verdiği Bursaspor'la birlikte ligin en iyi savunma performansını sergiledi.

Karşıyaka, gol yemeyen takımlar arasında

BORNOVA 1877'Yİ AĞIRLAYACAK 

Karşıyaka, önümüzdeki hafta sonu lider Bornova 1877'yi konuk edecek ve bu maçta galip gelerek zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor. Eğer yeşil-kırmızılılar bu maçı kazanırsa, Bornova 1877 de bu sezonki ilk mağlubiyetini yaşayacak. 

Bakmadan Geçme