• Haberler
  • İzmir
  • Karşıyaka Karadenizliler Derneği Başkanlığı'nda yeniden seçim 

Karşıyaka Karadenizliler Derneği Başkanlığı'nda yeniden seçim 

Karşıyaka Karadenizliler Derneği Başkanlığına kim başkan seçildi? Seçim sonrası ne düzenlendi? Derneğin faaliyetleri neler? Kaç üyesi var?

Karşıyaka Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin olağan genel kurulunda, mevcut başkan Yaşar Canferoğlu yeniden başkanlık görevine seçildi. Dernek üyeleri, Canferoğlu ile "Güçlü Birlik" temasını sürdürme kararı aldı. Yeni dönemde yönetim kurulunda yer alan isimler arasında Osman Acar, Ahmet Akyüz, Hasan Toptan ve Şeref Akdemir gibi çeşitli mesleklerden temsilciler bulunuyor.

Karşıyaka Karadenizliler Derneği Başkanlığı'nda yeniden seçim 

Seçim sonrası düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Başkan Canferoğlu, kemençe eşliğinde misafirlerine şarkılar söyledi. Etkinlik sonunda davetliler horon oynayarak Karadeniz kültürüne özgü eğlenceli anlar yaşadılar.

Karşıyaka Karadenizliler Derneği Başkanlığı'nda yeniden seçim 

Başkan Canferoğlu, 2008’de kurulan derneğin kurucuları arasında yer aldığını ve 2017’den bu yana başkanlık görevini sürdürdüğünü belirterek, desteklerinden dolayı üyelere teşekkür etti. Derneğin düzenlediği "Hamsi Şöleni" ve öğrencilere sağladığı burslar gibi yardım faaliyetleriyle İzmir'deki örnek sivil toplum kuruluşları arasında gösterildiğini vurguladı.

1,500 üyesi bulunan dernek, çeşitli sosyal sorumluluk projeleri ve yardımlarla Karşıyaka’da toplumsal dayanışmaya katkı sağlamaya devam ediyor.

Bakmadan Geçme