• Haberler
  • Spor
  • Karşıyaka'nın Avrupa macerası yenilgiyle başladı

Karşıyaka'nın Avrupa macerası yenilgiyle başladı

Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında İspanyol ekibi La Laguna Tenerife'ye 87-76 mağlup olarak kötü bir başlangıç yaptı.

Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki ilk maçında İspanyol ekibi La Laguna Tenerife’ye 87-76 mağlup olarak kötü bir başlangıç yaptı.

Yeşil-kırmızılı ekip, karşılaşma sonrası Başantrenör Ufuk Sarıca önemli değerlendirmelerde bulundu. Sarıca, “Başlangıçların hep zor olduğunu biliyoruz. Çok iyi bir takımla karşılaştık; uzun süredir birlikte oynayan, kaliteli oyunculara ve deneyimli bir koça sahipler. Onlara ve organizasyonlarına saygı duyuyorum” dedi. 

Karşıyaka'nın Avrupa macerası yenilgiyle başladı

“KARŞILAŞMADA SADECE 8 ASİST YAPMIŞIZ”

İlk yarıda bir dönem 7 sayı öne geçtiklerini belirten Sarıca, İkinci yarıda rakiplerini yakalamak için çaba sarf ettiklerini ancak bireysel hataların ön plana çıktığını vurgulayarak, “Çok iyi bir takımla karşılaştık. Senelerdir beraber oynuyorlar, iyi oyuncuları ve iyi bir koçları var. Onlara ve organizasyonlarına saygı duyuyorum. İlk yarının bir bölümünde aslında iyi oynadık ve 7 sayı öne de geçtik ama sonrasında bir anda herkes durdu ve hücumda paylaşımı unuttuk. Karşılaşmada sadece 8 asist yapmışız. Bu bizim tarzımız değildi ve bu durum büyük fark oluşturdu. İkinci yarıda devamlı rakibimizi yakalamaya çalıştık ve aslında yakaladık da. Ancak burada yine bireysellik ön plana çıktı ve hatalar da yapınca bu kadar organize bir takımı yakalamak kolay olmadı. Bizden daha iyilerdi, onları tebrik ediyorum. Çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Karşıyaka'nın Avrupa macerası yenilgiyle başladı 

Bakmadan Geçme