• Haberler
  • Spor
  • Karşıyaka, TFF 3. Lig'de zirveye yerleşti

Karşıyaka, TFF 3. Lig'de zirveye yerleşti

Karşıyaka, TFF 3. Lig 1. Grup'ta oynadığı ilk 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Karşıyaka, TFF 3. Lig 1. Grup’ta oynadığı ilk 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek liderlik koltuğuna oturdu.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Karşıyaka, ilk 7 haftada gösterdiği başarılı performansla liderlik koltuğuna yerleşti. Yeşil-kırmızılı ekip, lig başlangıcını Kırşehir FSK ile yaptığı beraberlikle yaptıktan sonra, Bulvarspor, 23 Elazığ FK, Artvin Hopa, Bornova 1877, Kuşadasıspor ve Düzcespor’u yenerek 6 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bu sonuçlarla birlikte toplamda 19 puan toplayan Karşıyaka, Bursaspor'un hafta sonu Silifke'ye puan kaybetmesiyle liderliği ele geçirdi. Bursaspor ise 17 puanla ikinci sırada yer alıyor. Karşıyaka, gelecek hafta Tokat Bld. Plevnespor’u sahasında yenerek hem galibiyet serisini devam ettirmeyi hem de liderlik konumunu korumayı hedefliyor.

Karşıyaka, TFF 3. Lig'de zirveye yerleşti

KAF-KAF ÜÇ BRANŞTA ÜST ÜSTE BAŞARI GÖSTERDİ

İzmir’in köklü kulübü Karşıyaka, futbol, basketbol ve voleybolda son iki hafta içinde üçte üç yaparak dikkat çekti. Futbol takımının son 6 maçını kazanmasının yanı sıra, basketbol takımında yaşanan mali sıkıntılara rağmen Merkezefendi Basket'i 105-88 ve Mersin Spor'u 107-81 yenerek önemli galibiyetler elde etti. Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde ise Sultanlar Ligi'ne yükselmek için mücadele eden Karşıyaka, şu ana kadar oynadığı 3 maçı da kazanarak liderlik koltuğuna oturdu. Yeşil-kırmızılılar, son iki haftadır üç branşta da yenilgi yaşamadı.

Karşıyaka, TFF 3. Lig'de zirveye yerleşti

Bakmadan Geçme