• Haberler
  • Yerel
  • Karşıyaka'da Ayaküstü Lezzet Şöleni devam ediyor!

Karşıyaka'da Ayaküstü Lezzet Şöleni devam ediyor!

Etkinliğin ilk gününde yetişkinler için makarna ve pizza atölyeleri ile 9-12 yaş için kurabiye atölyesi yer...

Karşıyaka'da Ayaküstü Lezzet Şöleni devam ediyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Etkinliğin ilk gününde yetişkinler için makarna ve pizza atölyeleri ile 9-12 yaş için kurabiye atölyesi yer alırken, günün devamında üç ayrı özel söyleşi yapıldı. Yüksel Ünal ve Vehbi Moğol’un “İki Karşıyakalı Söyleşiyor-Neşeli Sokaklar”, Osman Serim’in “Osmanlı’da Kahve ve Seyyar Kahve Satıcıları” ile Gonca Tokuz ve Nejat Yentürk’ün “Anadolu’nun Üç Halkası: Kahke, Simit, Gevrek” başlıklı söyleşileri yoğun ilgiyle izlendi. Günün finalinde ise Agora Minör konuklara unutulmaz bir konser verdi.

 

Haber

Şölenin ikinci günü 29 Nisan Cumartesi ise, “Gökçe Yıldızer ile Bold Fit Party” etkinliğiyle başlayıp, 5-9 yaş için pankek atölyesi, 12-17 yaş için trüf çikolata atölyesi ve yetişkinlere yönelik makarna atölyesi ile devam edecek. “Kabuğu Kırmak” başlıklı belgesel gösterimi sonrası Barış İnce ve Nejat Yentürk söyleşisi gerçekleştirilecek. Berkant Atılgan konseri ile de eğlence dolu bir akşam yaşanacak.

Haber

30 Nisan Pazar gününe de “Yoganın Bestesi ile Sabah Yogası” etkinliği ile zinde bir başlangıç gerçekleştirilecek. Yine kurabiye, pizza, pankek atölyeleri, RC (uzaktan kumandalı) araç gösterisi, RC tekne gösterisi ve Yüksel Ünal ile bilgi yarışması ile renklenecek olan final gününde, Seda Genç ve Tangör Tan “Sokakta Yemek Kültürümüz” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirecek. Üç günlük lezzet şöleni, Karşıyaka Belediye Orkestrası’nın sunacağı müzik ziyafetiyle bitecek.

Haber

Gıda sektörünün köklü markalarından Pınar’ın da destekçileri arasında bulunduğu “Karşıyaka Ayaküstü Lezzet Günleri 2” hakkında, Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da detaylı bilgiye ulaşılabilir.

 

(M.T.)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme