Karşıyaka'da yollar 'enerji' için kapandı

Sürdürülebilir bir dünya hedefiyle, alternatif ulaşım yöntemleri ve sürdürülebilir enerji kaynaklarının kullanımı hakkında farkındalık yaratmaya odaklanan...

Sürdürülebilir bir dünya hedefiyle, alternatif ulaşım yöntemleri ve sürdürülebilir enerji kaynaklarının kullanımı hakkında farkındalık yaratmaya odaklanan etkinlikler 16-22 Eylül tarihleri arasında Karşıyaka’nın dört bir yanında gerçekleştirildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Gerçek ihtiyaçlarımız ile sahip olmak istediklerimiz arasındaki farkı belirlemek lazım. Biz bu sorgulamayı Karşıyaka Belediyesi olarak yaptık. Tüketimlerimizi yıl boyunca izleyerek azalttık. Bütçemizde önemli ölücüde tasarruf sağladık” dedi.

ENERJİYİ KORU

Dünyanın dört bir yanında 40’ı aşkın ülkeden yaklaşık 2 bin 400 kentin katılımıyla yapılan ‘Avrupa Hareketlilik Haftası bu yıl ‘Gelecek Enerjini Koru’ temasıyla gerçekleştirildi. Organizasyon kapsamında, Karşıyaka Belediyesi de 16-22 Eylül tarihleri arasında hazırladığı programla birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirdi.

Haber Bülteni 

 

Bakmadan Geçme