• Haberler
  • İzmir
  • Karşıyakalı çocuklar Yaz Spor Okulları’nı sevdi

Karşıyakalı çocuklar Yaz Spor Okulları’nı sevdi

Karşıyaka Belediyesi, tatil dönemindeki çocuk ve gençlere yönelik Yaz Spor Okulları düzenleyerek her yaştan Karşıyakalıyı sportif...

Karşıyaka Belediyesi, tatil dönemindeki çocuk ve gençlere yönelik Yaz Spor Okulları düzenleyerek her yaştan Karşıyakalıyı sportif etkinliklerle buluşturuyor. Haziran ayı sonunda başlayan program kapsamında voleybol, atletizm, temel hareket eğitimi, masa tenisi, jimnastik, okçuluk, yüzme, kano, basketbol ve judo branşlarında kurslar açıldı. Çocuk ve gençlerin yaz tatillerini sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen kurslara 2 binden fazla kursiyer katıldı. Kayıtları devam eden Yaz Okulları, 29 Ağustos’ta sona erecek ve ardından kış dönemi spor kursları başlayacak.

Haber

Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, yeni nesillerin sporla iç içe yetişmesinin önemine vurgu yaparak, “Ruhsal, bedensel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla etkinlikler ve kurslar düzenlemeye devam ediyoruz. Modern tesislerde, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirdiğimiz Yaz Okulları ile çocuk ve gençlerimizi sporla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Kurslarımızda sportif yeteneklerini keşfeden ve geliştiren çocuklarımız, bir yandan da yaşıtlarıyla bir araya gelip sosyalleşme imkanı buluyor. Tüm katılımcılarımıza ve ailelerine teşekkür ediyor, yılın her döneminde düzenlemeye devam edeceğimiz kurslarımıza herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

ALİ ÖZKAYA 

Bakmadan Geçme