• Haberler
  • İzmir
  • Karşıyaka’nın Atletizm Takımı Türkiye şampiyonu oldu!

Karşıyaka’nın Atletizm Takımı Türkiye şampiyonu oldu!

Karşıyaka Belediyesi İlçe U14 Erkek Atletizm Takımı, Sivas'ta düzenlenen U14 Takım Türkiye Şampiyonası finalinde birinciliği elde...

Karşıyaka Belediyesi İlçe U14 Erkek Atletizm Takımı, Sivas’ta düzenlenen U14 Takım Türkiye Şampiyonası finalinde birinciliği elde ederek adını zirveye yazdırdı. Karşıyaka’ya ‘Türkiye Şampiyonu’ olarak dönen takımı kutlayan Başkan Yıldız Ünsal, “Muhteşem bir başarıya imza atan takımımızla gurur duyuyoruz” dedi.

KARŞIYAKA BELEDİYESİNDEN BÜYÜK DESTEK

Karşıyaka Belediyesi, her branşta sporun ve sporcunun destekçisi olmaya devam ediyor. Yetiştirdiği genç yeteneklerle önemli başarılar kazanan belediye, son olarak U14 Erkek Atletizm Takımı’nın Türkiye şampiyonluğuyla gurur yaşadı. Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen organizasyonda 8 farklı branşta mücadele eden takım, başarılarını birincilik kupası ile taçlandırdı. Sivas’ta düzenlenen ve büyük rekabetin yaşandığı final yarışmalarında aldığı puanlarla zirveye yerleşen genç sporcular, Karşıyaka’da büyük bir sevinç yarattı.

BAŞKAN ÜNSAL’DAN TEBRİK MESAJI

Şampiyon takımı tebrik eden Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Sivas’ta katıldıkları U14 Takım Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri başarıları şampiyonluk ile taçlandıran sporcularımızı kutluyorum. Bu bizim için gerçekten büyük bir gurur. Sporun ve sporcunun kenti Karşıyaka’nın bu kimliğini koruması ve sürdürmesine sağladıkları katkı ve bize yaşattıkları sevinç için yürekten teşekkür ederim. Sporcularımıza bundan sonraki tüm organizasyonlarda başarılar diliyorum. Biz de her zaman destekçileri olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Karşıyaka Belediyesi’nin bu başarısı, kentin spor alanındaki güçlü kimliğini bir kez daha ortaya koydu ve genç yeteneklerin gelişimine verilen desteğin ne denli önemli olduğunu gözler önüne serdi.

ALİ ÖZKAYA

Bakmadan Geçme