• Haberler
  • Spor
  • Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ne zaman? Hangi kanalda yayımlanacak? Kasımpaşa-Beşiktaş maçı saat kaçta?

Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ne zaman? Hangi kanalda yayımlanacak? Kasımpaşa-Beşiktaş maçı saat kaçta?

Futbol tutkunları, ligin 37. haftasında gerçekleşecek Kasımpaşa – Beşiktaş karşılaşmasını heyecanla takip etmeyi bekliyor.. Beşiktaş’ın kadrosunda...

Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ne zaman? Hangi kanalda yayımlanacak? Kasımpaşa-Beşiktaş maçı saat kaçta?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Futbol tutkunları, ligin 37. haftasında gerçekleşecek Kasımpaşa – Beşiktaş karşılaşmasını heyecanla takip etmeyi bekliyor..

Beşiktaş’ın kadrosunda yer alan bazı oyuncuların durumu ise merak konusu. Omar Colley, cezalı durumda olduğu için yarınki maçta görev yapamayacak. Onur Bulut ise dizinde yaşadığı sorun nedeniyle forma giyemeyecek. Bu durum, Beşiktaş’ın taktiksel planlamasında etkili olabileceği düşünülüyor.

Ayrıca, Beşiktaş’ta Cenk Tosun, Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncuların Kasımpaşa maçında sarı kart görmeleri halinde, sezonun son maçı olan Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecekler. Bu nedenle, Beşiktaş’ın teknik heyeti, bu oyuncuların dikkatli olmalarını ve cezaları riske atmamalarını isteyecektir.

Kasımpaşa ise son haftalarda aldığı galibiyetlerle küme düşme tehlikesini atlatmayı başardı. 43 puanla 10. sırada bulunan Kasımpaşa, Beşiktaş karşısında da iyi bir performans sergilemek istiyor. Bu mücadelede her iki takımın da hedefleri doğrultusunda mücadele etmesi, zorlu bir karşılaşma izlememize neden olacak.

Kasımpaşa – Beşiktaş maçı 3 Haziran Cumartesi günü saat 20:00’de beIN SPORTS 1’de canlı yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli maçı televizyon başında heyecanla takip edebilecekler. Beşiktaş’ın hedefi galibiyet, Kasımpaşa’nın ise iyi bir performans sergilemek olacak. Bu karşılaşma, futbolseverler için heyecan dolu anların yaşanacağı bir mücadele olacak.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme